]

Mart Visser

De naam Mart Visser ken je waarschijnlijk vooral van de bijzondere modeontwerpen. In 1993 introduceerde hij zijn eigen couturelabel in exclusieve en vooral elegante damesmode. Maar Mart Visser zet zijn uitzonderlijke ontwerptalent niet alleen in voor kleding; ook interieurs mogen van zijn designkunsten genieten. Na het succes van de 'Mart Visser Carpets' zet de Nederlandse couturier zijn passie voor het interieur voort met de lancering van een complete lijn raamdecoratie. Mart heeft de collectie ontworpen in samenwerking met Headlam, een eveneens bekende naam als het over woninginrichting gaat. Onder het label 'Mart Visser Designs to Decorate' levert de bekende couturier prachtige stoffen voor gordijnen en raamdecoratie.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Mart Visser

Product categorieën

Verfijnde gordijncollectie

Klasse, souplesse en hoogwaardige materialen, dát zijn termen die de gordijncollectie van mart Visser definiëren. De collectie bestaat uit schitterende uni-gordijnen, rijke jacquards, verfijnde inbetweens en verduisterende gordijnstoffen. Voor de designs heeft Mart Visser zich onder andere laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties. De stofsoorten en materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Opvallend zijn ook de poedertinten in roze en grijs-blauw. Deze exclusieve interieurstoffen worden duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Daar hechten we zeker ook waarde aan bij Groter in Wonen.

Unieke stoffen

Voor de 'Mart Visser Designs to Decorate' collectie zijn zes verschillende soorten stoffen ontworpen. Speciale nabehandelingen, zoals een fraai plissé-effect, zorgen voor meer volume. De uni’s zijn uitgewerkt van transparant tot verduisterend, met mooie grove reliëfs of verfijnde changeant effecten. De jacquards zijn voorzien van krachtige, grafische designs in getemperde ton-sur-ton tinten. Delicate inbetween-stoffen zijn digitaal bedrukt, met een subtiel of juist krachtig effect. Transparanten met een schaduw geven meer diepte aan een stof en spelen met licht. Ook in een high metallic look. De inbetweens en transparanten hebben een grove, stoere of verfijnde textuur om het licht te filteren. Daarnaast is er een stof met twee gezichten; de ene zijde mooi mat in diepe kleuren en de andere zijde in glans. Welke stof uit deze collectie van Mart Visser je ook kiest, je haalt altijd iets bijzonders in huis. Deze raamdecoratie zorgt voor sfeer, stijl en uitstraling in huis.

Ontdek de Mart Visser-collectie bij Groter in Wonen

We snappen heel goed dat je de bijzondere collectie raamdecoratie van Mart Visser liefst met eigen ogen wilt aanschouwen. Gelukkig kan dat, bij de mooiste winkel voor woninginrichting van Zuid-Limburg: Groter in Wonen Gronsveld. Hier vind je alles voor een sfeervol interieur: raamdecoratie, vloeren en wandbekleding. De mooiste merken en producten zijn er te ontdekken. En dankzij 50 jaar aan ervaring kunnen we je uitstekend interieuradvies geven. 

Onze woonmensen denken graag met je mee zodat jij een droom interieur kunt realiseren. Soms is het fijn om daarvoor de kamer(s) waar het om gaat te bekijken. Onze interieuradviseurs komen daarom graag bij jou thuis. Voor interieuradvies in Eindhoven, Maastricht of Roermond maak je vrijblijvend een afspraak!

We denken graag met je mee om jouw interieur van de wow-factor te voorzien. Zijn muren, ramen en vloeren helemaal naar wens? Dan kun je naar Groter in Wonen Maastricht voor de mooiste meubels en woonaccessoires. In onze ruim 6000m² grote woonwinkel moet jouw droominterieur te vinden zijn. We verwelkomen je graag, bij Groter in Wonen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.