Adviesgesprek aanvragen
Review voor Groter in Wonen
Gevoel van thuis komen

“We hebben nu echt een gevoel van thuis komen. Mijn man en ik spreken meermaals uit dat wij nog steeds enorm trots zijn op hoe ons interieur eruit ziet. Het behang hadden wij zelf nooit gekozen, maar in het geheel past alles naadloos bij elkaar.”

Erica van der Laar, Maastricht

ADVIESGESPREKaanvragen

Voornaam *

Naam *

Adres

Postcode + Woonplaats

Land

Telefoonnummer

E-mailadres *

Nieuwsbrief

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Gewenst contact *

Toelichting


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Interieuradvies Roermond

Een interieuradvies in Roermond, in jouw woning, door een ervaren interieurstylist van Groter in Wonen? Dat gaat écht het verschil maken. We willen toch allemaal dat ons huis écht een fijne plek is waar je je volledig op je gemak kunt voelen? Dat doen we natuurlijk al door onze persoonlijke spullen neer te zetten. En door meubels en accessoires neer te zetten die we mooi vinden. Maar het oog wil ook wat. Wij sturen onze zeer creatieve interieurstylist naar Roermond en jouw interieur weet niet wat het overkomt.

Wij luisteren écht naar jouw wensen

Onze stylisten verheugen zich écht op een interieuradvies in Roermond. Een andere stad is immers altijd leuk en Roermond is prachtig. Ze luisteren aandachtig naar jouw of jullie verhaal, kijken goed naar hoe de woning nu ingericht is en laten hun creativiteit vooral de vrije loop. Ze zien het plaatje waarschijnlijk al heel snel voor zich. En dan beginnen de radertjes te draaien. Voordat je het weet is er een schets in 2D of 3D gemaakt en wordt je woon-, eet- of slaapkamer getransformeerd in een bijzonder sfeervolle ruimte. Een plek die volledig past bij jouw stijl en waar je met heel veel plezier leeft. En daar gaat het om!

Een uniek interieuradvies

Ga je voor een uniek, stijlvol en groots interieur? Dan ga je voor de Groter in Wonen-touch. We garanderen je dat je je ogen niet gelooft als onze interieurstylist Roermond bezocht heeft. Neem vandaag nog contact op met onze woonwinkel voor een inspirerend interieuradvies in Roermond. Wie weet is het plaatje in jouw interieur binnenkort dan wel helemaal compleet . Kijk gerust verder op www.groterinwonen.nl voor de laatste woontrends en de tofste woonideeën. Wij staan in ieder geval in de startblokken om de interieurs in Roermond tot de mooiste plekjes van Midden-Limburg om te toveren!

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK