Adviesgesprek aanvragen

Interieuradvies Eindhoven

Het beste interieuradvies in Eindhoven begint natuurlijk bij woonwinkel Groter in Wonen. Onze ervaren interieuradviseur staat garant voor een inspirerend interieurontwerp, óók in Eindhoven en omstreken. Onze woonwinkel in Maastricht biedt niet alleen ruimte aan de mooiste meubels en accessoires voor wonen en slapen, we zijn ook groter in interieurstyling in bijvoorbeeld Eindhoven. Is jouw woonkamer of slaapkamer aan een make-over toe? Heeft jouw stulpje een spectaculaire styling verdiend? Dan moet het toch fijn zijn om te weten dat wij, de woonmensen van Groter in Wonen, óók interieuradvies in Eindhoven geven. Maak een afspraak met onze interieuradviseur en laat jouw huis omtoveren tot een droomplek.

Interieuradviseur aan de deur

We horen vaak dat mensen best weten welke meubels, woonaccessoires of interieurstijl ze mooi vinden. Maar hoe ze die meubels en accessoires tot een compleet interieurontwerp kunnen samenvoegen, blijkt dikwijls een pittige opgave. In lifestylemagazines en woonprogramma’s ziet zo’n interieurstyling er altijd perfect uit, maar om dezelfde look & feel thuis te creëren is een heel ander verhaal. Zoek jij naar het ideale interieurplaatje en een complete woninginrichting? Dan is het de hoogste tijd om een interieuradviseur in Eindhoven, gewoon aan jouw deur, te laten verschijnen. Aan de hand van een moodboard en jouw wensen, stelt onze interieurontwerper in Eindhoven een plan op. Misschien wil je bepaalde meubels waar je aan gehecht bent behouden. Die neemt onze stylist uiteraard mee in het interieurontwerp. Of geef jij carte blanche en mag onze inspirerende interieuradviseur zich volledig uitleven? Ons advies: laat je aangenaam verrassen!

Out of the box interieuradvies

Onze interieuradviseur uit Maastricht maakt vervolgens een heel gave 3D-tekening. Dan zie je nóg beter hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Als het interieurontwerp gereed is en jij bent akkoord, kan de volgende stap gezet worden. De nieuwe meubels en accessoires kunnen afgeleverd worden. Daar zorgen onze deskundige en ervaren bezorgers/monteurs voor. De meubels worden netjes geplaatst en gemonteerd. En zo ga je dankzij de kracht van Groter in Wonen, óók in Eindhoven van interieuradvies, via interieurontwerp naar een complete interieurstyling. Een interieuradviseur van Groter in Wonen denkt overigens liever niet in hokjes. Natuurlijk, als jij dol bent op een stoere, industriële look, dan zal onze interieurstylist die stijl zeker tot uiting laten komen. Kan jouw interieur niet romantisch genoeg voor je zijn? Dan zal ook daar in het interieurontwerp rekening mee worden gehouden. Maar je zult vooral merken dat de woonideeën van onze adviseurs lekker out of the box zijn. Absoluut niet dertien in een dozijn, maar wél volledig passend bij jou, bij je woning en bij je woonwensen.

Plaats de mooiste meubels en accessoires die je op onze site gespot hebt alvast in jouw persoonlijke online stijlstudio en sla jouw ‘moodboard’ op. Daarmee geef je onze interieuradviseur een handig inkijkje in jouw woonwensen. Het moodboard is een handig hulpmiddel bij het ontwerpen en realiseren van jouw droominterieur. Je bent dus nog maar een paar klikken verwijderd van het complete plaatje. Wij zijn er helemaal klaar voor. Aarzel niet en maak een afspraak voor een gezellig en inspirerend interieuradvies in Eindhoven.

Review voor Groter in Wonen
Gevoel van thuis komen

“We hebben nu echt een gevoel van thuis komen. Mijn man en ik spreken meermaals uit dat wij nog steeds enorm trots zijn op hoe ons interieur eruit ziet. Het behang hadden wij zelf nooit gekozen, maar in het geheel past alles naadloos bij elkaar.”

Erica van der Laar, Maastricht

ADVIESGESPREKaanvragen

Voornaam *

Naam *

Adres

Postcode + Woonplaats

Land

Telefoonnummer

E-mailadres *

Nieuwsbrief

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Gewenst contact *

Toelichting


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK