Adviesgesprek aanvragen

Interieuradvies Maastricht

Wil je iets veranderen aan de inrichting van je woning, maar weet je niet precies hoe? Is jouw interieur serieus aan een opfrisbeurt toe? Breng dan vandaag nog een bezoek aan Groter in Wonen, dé meubelzaak waar je terecht kunt voor interieuradvies in Maastricht.

Persoonlijk interieuradvies

Het inrichten van een woning is niet gemakkelijk. De ruimtes in je huis moeten liefst sfeervol, praktisch, gerieflijk en vooral naar je persoonlijke woonwensen ingericht zijn. Maar niet iedereen heeft kijk op de inrichting van een interieur. Gelukkig werken bij Groter in Wonen specialisten die dat wél hebben. Bij ons kunt je terecht voor interieuradvies op maat.

Stel jouw droominterieur samen met onze interieurstylist uit Maastricht

Onze woonmensen luisteren vooral goed naar jouw woonwensen. We adviseren je op basis van de gegevens die jij ons verstrekt om samen te komen tot een interieur dat aan jouw wensen voldoet. Maar we gaan graag nog een stap verder: onze interieurstylist uit Maastricht komt op verzoek bij je thuis om ter plekke inspiratie op te doen om zo je droominterieur te verwezenlijken. Dat kan gaan om het vinden van de juiste fauteuil bij je andere meubels, maar ook om een volledig interieuradvies voor de inrichting of decoratie van je woon- of slaapkamer.

Genieten van je interieur

Een interieur dat volledig naar jouw wens is ingericht, levert rust en voldoening op. Wij helpen jou graag om je woonwensen te vervullen. Plan dus vandaag nog een bezoek aan de leukste woonwinkel van Maastricht en omstreken. Of maak een afspraak met onze interieurstylist, óók als je in Eindhoven woont .

Review voor Groter in Wonen
Gevoel van thuis komen

“We hebben nu echt een gevoel van thuis komen. Mijn man en ik spreken meermaals uit dat wij nog steeds enorm trots zijn op hoe ons interieur eruit ziet. Het behang hadden wij zelf nooit gekozen, maar in het geheel past alles naadloos bij elkaar.”

Erica van der Laar, Maastricht

ADVIESGESPREKaanvragen

Voornaam *

Naam *

Adres

Postcode + Woonplaats

Land

Telefoonnummer

E-mailadres *

Nieuwsbrief

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief

Gewenst contact *

Toelichting


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK