]

Luxaflex

Vraag eens een willekeurige voorbijganger naar het eerste merk in raamdecoratie dat in hem of haar opkomt. De kans dat het antwoord ‘Luxaflex’ is, is levensgroot. En dat is ook niet verwonderlijk, want Luxaflex is een hele bekende grote naam in de wereld van raamdecoratie en interieurinrichting. Luxaflex raamdecoratie heeft een geweldige range aan verschillende producten in raambekleding in het gamma.

Voor elke woonwens, voor elke beurs en voor elke stijl. Jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, shades, shutters en horren; het is maar een greep uit de mogelijkheden. Met raambekleding Luxaflex creëer je in elke ruimte in huis de gewenste hoeveelheid licht, warmte en privacy. Welkom in de wereld van Luxaflex raamdecoratie.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Luxaflex

Product categorieën

Trotse Luxaflex Inspiration dealer

We zijn er trots op dat we ons Inspiration dealer van Luxaflex mogen noemen. We bieden in onze winkel voor woninginrichting in Gronsveld een totaaloverzicht van de verschillende soorten Luxaflex raambekleding. We kunnen u dus uitgebreid informeren en adviseren over de mogelijkheden en de producteigenschappen. In elke ruimte in huis kan een andere oplossing voor raambekleding nodig zijn.

Een goed en eerlijk advies is dus een pré. We hebben bovendien zeer kundige en vriendelijke monteurs in huis, die jouw Luxaflex-raambekleding nauwkeurig komen inmeten en perfect monteren. Bij Luxaflex raamdecoratie wordt elk product afzonderlijk met de hand gemaakt. Dat zie je en dat voel je.

Elk product is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Je kunt dus jarenlang van je aankoop genieten.

Rijke historie in raamdecoratie

Het begon voor Luxaflex allemaal in 1951 met de ontwikkeling van een revolutionair product: horizontale jaloezieën die gemaakt waren van aluminium. Dankzij het innovatieve en functionele ontwerp groeide de vraag naar deze raambekleding. Tegenwoordig levert Luxaflex een zeer divers portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder zonwering voor binnen en buiten én horren.

Daarbij onderscheidt Luxaflex zich door innovatieve bedieningssystemen; van koordloze en intrekbare handmatige besturingssystemen tot gemotoriseerde systemen. De op maat gemaakte producten van Luxaflex raambekleding bieden variabele lichtregulering, ze isoleren kamers tegen hitte en kou en besparen energie, ze beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen en ze absorberen zelfs geluid. En ze zijn prachtig om te zien op de koop toe. Wat wil je nog meer?

Bij Groter in Wonen vertellen we je graag meer over de bijzondere producten in raambekleding en zonwering van Luxaflex. In onze winkel in woninginrichting nemen we graag de tijd om je het productenaanbod en de beschikbare stoffen te laten zien, aanraken en voelen. Uiteraard kun je er ook de unieke bedieningsmethoden uitproberen. In onze winkel vind je overigens ook fraaie oplossingen voor vloerbekleding, zoals laminaat, vinyl en tapijt, én voor wandbekleding, zoals behang en verf.

Sinds 2021 hoort de in Gronsveld gevestigde winkel in woninginrichting, bekend onder de naam Gorissen Sfeervol Wonen, bij woonwinkel Groter in Wonen. Die bundeling van kennis en ervaring levert nog mooiere en vooral completere interieurs op. Voor een totaalplaatje dat écht af is, kom je naar Groter in Wonen.

Wij delen onze inspirerende woonideeën graag met je. Ook voor interieuradvies!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.