]

de ploeg stoffen

De Ploeg is een ambachtelijk en kwalitatief hoogwaardig gordijn- en meubelstofferingsbedrijf. De Ploeg is in 1923 opgericht als coöperatieve weverij van huishoudtextiel. Sinds de jaren twintig van de vorige eeuw geniet De Ploeg bekendheid als leverancier van gordijn- en meubelstoffen. Ploegstoffen kregen grote bekendheid bij het Nederlands publiek. Ook internationaal is De Ploeg een begrip. Met de collectie geweven en bedrukte stoffen geef je je interieur een boost.

 

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto De Ploeg

Product categorieën

Duurzaam en buitengewoon mooi

Ploegstoffen worden ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. De Ploeg staat voor vakmanschap, kwaliteit en cultuur. Maar ook voor liefde voor het vak, vernieuwen, origineel denken, ontwerpen, weven, ambacht. Werken met materialen, kleur en ruimte. Functioneel, origineel en goed tegen eerlijke prijzen. De dessins van De Ploeg passen moeiteloos in de meest uiteenlopende interieurstijlen.

De Ploeg bij Groter in Wonen

Groter in Wonen werkt al jaren samen met De Ploeg stoffen. Je vindt een uitgebreide collectie stalen van De Ploeg in onze woonwinkel. Zowel voor de stoffering van meubels als voor fraaie gordijnen. Diverse meubelmerken in ons assortiment zijn leverbaar met De Ploeg stoffen, zoals Leolux en Avek. De stoffen kenmerken zich door een hoge lichtechtheid en een uitstekende kleurvastheid. Bovendien worden de stoffen getest op vlamvertragendheid en ze zijn 100% recyclebaar.

Kom de uitgebreide en vooral prachtige collectie stoffen van De Ploeg zelf bekijken bij Groter in Wonen, de leukste woonwinkel van Maastricht en verre omstreken. Onze woonafdeling strekt zich uit over ruim 6000m² wonen en 1500m² slapen. Ontdek Groter in Wonen zelf!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.