]

Belakos

Je woonkamer of je slaapkamer is toe aan een nieuwe vloer. Dat oude tapijt is misschien versleten of je bent gewoon uitgekeken op die saaie tegels. Jouw zoektocht naar een nieuwe, frisse vloer start hier, bij Groter in Wonen. We zijn namelijk niet alleen de leukste woonwinkel voor meubels en woonaccessoires, maar sinds kort ook voor vloerbedekking, zonwering en raam- en wanddecoratie. Met het assortiment van onze winkels in Maastricht en Gronsveld maak je jouw interieur helemaal compleet. Dat begint bij een vloer van Belakos. Belakos startte in 1960 als tapijtfabrikant en is inmiddels uitgegroeid tot een topmerk in tapijt en pvc-vloeren.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Belakos

Product categorieën

Belakos tapijt of pvc?

Welke vloerbedekking past het beste bij jouw woonwensen? Wordt het tapijt of wordt het een pvc-vloer? Tapijt heeft als voordeel dat het warm aanvoelt, het is zacht en comfortabel. Het is heerlijk om op blote voeten door het huis te kunnen lopen en op tapijt voelt dat echt fijner aan dan op bijvoorbeeld laminaat. Tapijt van Belakos is bovendien verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins. Voor elke stijl is bij Belakos een passend tapijt te vinden. een tapijt kan natuurlijk ‘van de rol’ op maat gemaakt worden, maar je kunt ook kiezen voor tapijttegels. Tapijttegels zijn ideaal; ze zijn eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig te vervangen bij vervuiling of beschadiging. Wil je niet de hele ruimte met stoffen vloerbedekking bekleden? Dan zijn er in de collectie van Belakos ook schitterende karpetten te vinden.

De voordelen van pvc

Een pvc-vloer is ideaal voor thuis. Enkele voordelen van zo’n vloer? Wel, pvc is onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, duurzaam en slijtvast. Je hoeft absoluut niet in paniek te raken als je wijn morst of als iemand net iets te lang met een steentje onder zijn schoenzool in huis rondloopt. Pvc is bovendien ideaal om te combineren met vloerverwarming. Pvc-vloeren hebben een ware evolutie doorgemaakt als het over uitstraling gaat. Dat gaat zeker op voor de vloeren van Belakos; een vloer met houtnerf is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. En voelt daarnaast veel comfortabeler aan. Een houten vloer heeft periodiek onderhoud nodig, een pvc-vloer is wat dat betreft veel onderhoudsvriendelijker. Dat neemt niet weg dat elke vloer langer leeft als hij goed verzorgd wordt.

Voor een compleet interieur ga je naar Groter in Wonen. Voor een fraaie vloer, een bekoorlijk behang en zeker ook voor bijzondere meubels en eigentijdse woonaccessoires. Jouw woonwensen zijn voor ons altijd een bron van inspiratie. En hopelijk inspireren wij jou om jouw interieurplaatje compleet in te vullen. Kom naar onze woonwinkel in Maastricht en bezoek onze winkel voor wooninrichting in Gronsveld. Op beide plekken ligt een wereld van wooninspiratie aan je voeten.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.