]

Leolux Selectstore

Wie op zoek is naar hoogwaardige en comfortabele meubelen, is bij Leolux absoluut aan het juiste adres. Al tachtig jaar (dat is een berg ervaring!) vertalen de meubelspecialisten van Leolux de innovatieve ideeën van kunstenaars en designers naar de mooiste meubels. Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een complete inrichting van uw woonkamer; bij Leolux zit je goed.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto leolux Flint Bank

Producten van Leolux

Innovatief en schoon vakmanschap

Een van de bekendste namen op het gebied van meubelontwerp in Nederland, Leolux dus, combineert gedegen vakmanschap met de toepassing van moderne technieken. Daarnaast hechten de makers van Leolux veel waarde aan een schonere, mooiere wereld. Een schone productiewijze bij het vervaardigen van onze meubels is dus vanzelfsprekend. Die combinatie levert het perfecte meubel op dat helemaal aan jouw woonwensen voldoet. En dat allemaal in een design waar je u tegen zegt.

Mooie materialen

Leer, stof en hout, maar ook lakken zijn belangrijke ingrediënten binnen de collectie van Leolux. Die materialen vormen het DNA; ze bepalen de geur, de warmte en de kleur van uw inrichting. Bij Leolux bepaal je zelf hoe jouw Leolux-bank er uit komt te zien: de opstelling, de vormgeving van de armleuningen, de bekleding, het onderstel en zelfs de stiksels. Jij creëert zelf jouw unieke meubelstuk en daarmee voeg je een stukje van jezelf aan je interieur toe.

Duurzame meubels

Leolux werkt al sinds de jaren tachtig aan een schonere productiewijze. Leolux hecht waarde aan milieuvriendelijke productie en de materialen die ingezet worden. De designmeubelen vormen een minimale belasting voor het milieu. Leolux streeft naar een volledig energie-neutrale productiewijze op afzienbare termijn. Duurzaamheid staat ook voor een lange levensduur van de producten. Elk Leolux meubel is gemaakt voor een lang leven. En na jaren van woonplezier, geeft een herstoffering ze een tweede leven.

Van vloerkleed tot kussens

Bij Leolux kun je terecht voor een nagenoeg complete inrichting van je woon- en eetkamer: van het vloerkleed op de vloer, via salon- en bijzettafels, fauteuils, Leolux banken, eetkamertafels en -stoelen tot de kussens en plaids die voor de ‘finishing touch’ zorgen. Daarnaast kun je met de Leolux barkruk een gezellige huisbar creëeren. De veelzijdige collectie van Leolux is eigenzinnig, comfortabel en duurzaam, maar bovenal uniek. Zo creëer je het interieur van je dromen, volledig afgestemd op je eigen woonwensen.

Groter in Wonen

Groter in Wonen is dé dealer in Leolux meubelen in Limburg. In de geheel vernieuwde, uiterst moderne en overzichtelijke woonwinkel kun je de meubels van Leolux zelf bekijken, proberen en vooral beleven. Natuurlijk kun je jouw keuze ook alvast online maken, nog voordat je Groter in Wonen in Maastricht bezoekt. Daar kun je ook heel makkelijk aanbiedingen of de sale in de gaten houden.

Breng een bezoek aan Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht en laat je overtuigen door de pracht en het comfort van de meubelen van Leolux. Of bezoek onze winkel online op www.groterinwonen.nl en stel alvast jouw ideale Leolux-meubel samen. 

Lastig om een keuze te maken? Zoek je naar het ideale plaatje en een complete woninginrichting? Wij geven graag advies aan huis. Voor interieuradvies in Eindhoven, Maastricht als Roermond is het mogelijk om onze interieuradviseur bij jou thuis te laten komen. Zo kunnen we samen jouw droominrichting samen stellen! 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.