]
 

De bijzettafels van Leolux zijn ontworpen door internationale topontwerpers en worden gemaakt door de beste vakmensen. Er is dus geen sprake van ‘zo maar’ een bijzettafeltje; met een Leolux voeg je een designmeubelstuk aan uw interieur toe.


Fraai en functioneel

Bij Leolux vind je de bijzettafel die bij jouw interieur past. Bijvoorbeeld in de vorm van de Cimber, vooral herkenbaar aan de vier opengevouwen ‘haarspelden’ die het onderstel vormen. Leverbaar in drie bladgroottes, evenzoveel tafelhoogtes en talloze afwerkingen. De kleinste uitvoering is een fraaie sidetable, de grootste kan als salontafel dienen.

Ook de organisch gevormde Liliom verdient de aandacht. In verschillende hoogtes schuiven de tafels over elkaar heen, waardoor een speels geheel ontstaat. De Liliom is leverbaar als driehoek of als vierkant. Licht, verfijnd en praktisch is de Leolux Portello; een elegante bijzettafel met twee bladen die er, in combinatie met het stengelachtige onderstelm uitzien als een bloem.

Leolux bij Groter in Wonen

De bijzettafels van Leolux vind je bij Groter in Wonen, al jaren trotse dealer van Leolux en al meer dan 40 jaar een begrip in Maastricht en omstreken. Sinds 2018 heeft de woonwinkel van Groter in Wonen een grondige renovatie ondergaan en het resultaat mag er zijn. Meer dan 6000 vierkante meter wonen en slapen, het kan niet op

Breng een bezoek aan Groter in Wonen en kom de collectie van Leolux, maar ook die van ‘onze’ andere merken bewonderen. Je vindt Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht en op www.groterinwonen.nl

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.