]

Artifort

Noem een bekende Maastrichtse meubelfabrikant waarvan je de fauteuils (en andere meubels) uit duizenden herkent. Dat kan eigenlijk maar één merk zijn: we hebben het natuurlijk over Artifort. Di iconische merk bestaat al 125 jaar, sleepte vele designprijzen in de wacht en heeft wereldwijd naam en faam gemaakt. Trots zijn we bij Groter in Wonen dat de elegante en bijzondere meubels van Artifort onderdak hebben gevonden in onze woonwinkel. Stap binnen in de wonderschone wereld van Artifort.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Artifort

Producten van Artifort

Meubelkunst uit Maastricht

Kunstig, krachtig en comfortabel, dat zijn de drie belangrijke Franse (of Latijnse) woorden die je uit de merknaam Artifort kunt afleiden. ‘Art’, wat natuurlijk ‘kunst’ betekent, ‘Fort’ dat je in het Frans-Nederlandse woordenboek terugvindt als ‘sterk’ en tenslotte ‘comfort’, een woord dat we in Nederland al vele jaren als leenwoord gebruiken. Ze passen bij Artifort als tulpen bij Nederland. Bekijk de elegante meubelstukken van dit merk en je kunt niet anders dan beamen dat de merknaam perfect gekozen is. Telkens als we de meubels van Artifort in onze woonwinkel passeren of bekijken, worden we weer positief geconfronteerd met het tijdloze design, de fraaie rondingen en het krachtige en gedurfde lijnenspel. En als we dan in zo’n fauteuil gaan zitten, weten we ook meteen weer dat van dat stukje comfort in de naam ook geen letter gelogen is. Veel beter ga je het in meubelland niet vinden, zo durven wij te stellen.

Artifort, de uitvinders van tijdloos design

Artifort bestaat al heel lang en het feit dat veel meubels van Artifort nog steeds ongewijzigd in de collecties zijn opgenomen, zegt natuurlijk iets over de kracht en de tijdloosheid van het ontwerp. Het is dan ook niet meer dan logisch dat een stoel, bank of tafel van Artifort van generatie op generatie binnen families wordt doorgegeven. Deze iconische meubels zijn op die manier deel uit gaan maken van het leven van gezinnen en families. Als een fauteuil in de jaren ‘60 de show kon stelen en dat meer dan 50 jaar later nog steeds kan, dan weet je dat er sprake is van een iconisch ontwerp. Een meubel van Artifort voelt zich niet alleen thuis in een modern of retro interieur. Voor elke interieurstijl, van klassiek tot Scandinavisch, is een Artifort-meubel te vinden of samen te stellen. Daarmee is meteen gezegd dat een meubelstuk van Artifort in hoge mate aan je persoonlijke criteria en wensen aangepast kan worden.

Terwijl we dit stukje tekst in onze woonwinkel schrijven, hebben we zicht op enkele kunststukjes van Artifort. We betrappen onszelf erop dat we ernaar blijven kijken, zo uniek en bijzonder zijn ze qua ontwerp, schoonheid en stijl. Stel je eens voor dat zo’n kunststuk binnenkort jouw interieur verrijkt. Plan een bezoek aan woonwinkel Groter in Wonen, laat je raken door het bijzondere design en wie weet staat er straks een heuse Artifort in jouw woonkamer of kantoor.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.