]

Bert plantagie Brand Store

In het assortiment van woonwinkel Groter in Wonen vind je sinds 2019 de naam Bert Plantagie. Een bijzonder merk mag in een bijzondere winkel immers niet ontbreken. Het meubelbedrijf waar Bert Plantagie uit ontstaan is, startte al in 1958. Het was gevestigd in Cuijk en heette destijds Smits Stalen Meubelen. Toen richtte men zich vooral op tuin- en kampeermeubelen, later ging het bedrijf zich toeleggen op het maken van meubilair voor vakantieparken. In 2000 verbindt Bert Pantagie zijn naam aan het bedrijf en vanaf dat moment wordt er een nieuwe koers uitgestippeld. De collectie wordt meer en meer toegespitst op de consumentenmarkt. Resultaat: subtiel design van onmiskenbare kwaliteit.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Bert Plantagie

Producten van Bert plantagie

Meubels op bestelling

Bert Plantagie werkt samen met getalenteerde ontwerpers als Hans Daalder, Thijs Smeets, Frans Schrofer en Stefan Steenkist. De collectie die deze samenwerking oplevert staat bekend om het maatwerk dat geleverd kan worden. Meubels worden op bestelling met de hand vervaardigd. De mogelijkheden om te variëren zijn zeer uitgebreid; je kunt je meubel dus aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Dat kan een onderstel op maat zijn of een niet-standaard stoffering. De meubels van Bert Plantagie worden ontworpen om bewonderd te worden en gemaakt om te blijven bestaan. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij van groot belang. Meubels van goede kwaliteit gaan langer mee en dragen daardoor minder bij aan de ‘wegwerpcultuur’. Bert Plantagie maakt meubels op bestelling die makkelijk te onderhouden en te repareren zijn. Er wordt zelfs gezocht naar manieren om de levensduur van meubelen te verlengen door ze te ‘refurbishen’.

Uitgebreid assortiment

In de collectie van Bert Plantagie vind je stoelen, tafels, banken, kasten en diverse kleinmeubelen, zoals bijzettafels, hockers, sierkussens en vloerkleden. Bert Plantagie mag gerust een stoelenspecialist worden genoemd; de eetkamerstoelen, fauteuils, eetkamerbanken en barkrukken zijn in veel kleurkeuzes en varianten leverbaar. Wil je wieltjes onder je eetkamerstoelen? Een rvs of een gelakt onderstel? Stoelen met een hoge of lage zitting? Met of zonder armleuningen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Jij configureert de stoel, de bank of de tafel die perfect past bij jouw stijl, jouw smaak en jouw interieur. Met de online configurator kun je jouw ideale meubelstuk meteen samenstellen. Dan zie je meteen hoe je stoel of bank er gaat uitzien.

Bert Plantagie zelf ontdekken

Wil je de collectie van Bert Plantagie zelf bekijken? Dan is een bezoek brengen aan Groter in Wonen het devies. In onze moderne en onlangs vernieuwde woonwinkel zijn veel meubelstukken ‘live’ te zien en te testen. De specialisten bij Groter in Wonen kunnen je alle informatie over de meubelen van jouw voorkeur geven die je nodig hebt om tot een weloverwogen beslissing te komen. Productspecificaties, garantie- en servicevoorwaarden, onderhoudstips en natuurlijk de prijzen.

Leg je wensen en criteria voor aan onze interieuradviseurs, dan kunnen zij je van advies voorzien. Ze raken namelijk enorm geïnspireerd door jouw woonwensen. Kom naar Groter in Wonen; we weten zeker dat jij ook geïnspireerd raakt. Zien we je gauw?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.