]

passe partout SHOP

Passe Partout is een Belgische meubelfabrikant die levert aan retailers. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en startte destijds met het ontwerpen en produceren van sofa’s. Het eerste model werd Safari gedoopt. De slogan die het bedrijf nog steeds voert, is ‘Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout. Het mag duidelijk zijn dat het woord ‘genieten’ een prominente plek in de visie en missie van dit bedrijf inneemt. Genieten van het leven, van familie en vrienden, van de mooie dingen om ons heen. En dus ook van fraaie meubels. Na dat eerste bankstel zouden er vele fraaie meubels volgen: stoelen, tafels, fauteuils, banken, accessoires en outdoor meubelen. Allemaal in België ontworpen en in Europa gemaakt.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Passe Partout

Producten van Passe Partout

Betaalbare kwaliteit

De collecties van Passe Partout worden ontworpen door Belgische en Nederlandse ontwerpers. In de visie van Passe Partout hoeft iets moois niet per se duur te zijn. Het ontwerpteam zoekt dus steeds naar betaalbare producten van goede kwaliteit. En dat lukt vooralsnog heel aardig. De meubels van Passe Partout mogen gezien worden. Vandaar dat we bij Groter in Wonen graag zaken doen met deze meubelfabrikant. De collecties zijn zo omvangrijk en gevarieerd dat je er voor elke woonstijl aan je trekken komt; modern, landelijk, design, Scandinavisch of urban.

De naam is dus niet zo maar gekozen; een meubel van Passe Partout past altijd. Ontdek het zelf bij Groter in Wonen. We laten je graag kennismaken met de uitgebreide collectie van Passe Partout. Zien we je snel?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.