]

Henders en Hazel SHOP

Stijlvolle, functionele en duurzame meubelen die ook nog eens heel betaalbaar zijn; zijn die nog te vinden? Zéker wel: de meubels van Henders en Hazel voldoen namelijk volledig aan die criteria. Henders & Hazel levert een compleet woonprogramma, waarmee je jouw woning helemaal je thuis kunt maken. Bij Groter in Wonen in Maastricht maken de fraaie meubels van Henders and Hazel al ruim tien jaar deel uit van de collectie. Dat wil wat zeggen…

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Henders en Hazel

Producten van Henders & Hazel

Tijdloos en karaktervol

De meubelen van Henderson en Hazel zijn tijdloos van design; ze passen eigenlijk moeiteloos in elk interieur en stralen zowel kwaliteit als karakter uit. Henders & Hazel vervaardigt alle meubels nog ambachtelijk, met de hand, waardoor elk stuk uniek is. En door het gebruik van pure materialen als hout en leer, zijn het meubels met karakter. Bovenal zorgen de meubels van H&H voor een gezellige, warme en huiselijke sfeer. Onze Henders en Hazel banken zijn bijvoorbeeld eigentijds, comfortabel, betaalbaar en passen in elke woonkamer. 

Mondaine meubelen

De ontwerpers van Henders and Hazel halen hun inspiratie overal ter wereld vandaan. Zo is de invloed van allerlei culturen en landen in de meubels terug te zien. Italiaanse klasse, Spaanse passie of Duitse degelijkheid, ze zijn allemaal terug te vinden in de uitgebreide collectie van Henders en Hazel. Banken, hoekbanken, kasten, tafels, stoelen, eetkamerstoelen, dressoirs. Maar ook fraaie woonaccessoires vloerkledenschilderijen, fauteuils en lampen, H&H heeft ze allemaal. Natuurlijk als losse meubelstukken, maar ook in complete woonprogramma’s, zoals het rustieke en authentieke Farmland of het robuuste en stijlvolle Ermont.

Geen eenheidsworst

Voor iedereen die modebewust is, maar niet blindelings de mode wil volgen. De meubelen van Henders & Hazel kun je grotendeels naar je eigen wensen ontwerpen. Je hebt keuze uit talrijke mogelijkheden, materialen en kleuren. Zo maak je jouw interieur nóg unieker dan het al is, volledig op jouw persoonlijkheid, smaak en stijl afgestemd.

H&H bij Groter in Wonen

Groter in Wonen is al jaren dealer in de meubels van Henders en Hazel. Henders & Hazel is inmiddels al 10 jaar een bekend gezicht en van vaste waarde binnen onze collectie. Henders & Hazel wil met deze collectie een huiselijke en gezellige sfeer bieden waardoor je huis als je thuis voelt. Door inspiratie op te doen over de hele wereld, ontstaan er meubels met een ziel. Tegen betaalbare prijzen ontwikkelen zij producten die naast duurzaam ook gebruiksvriendelijk zijn.

Met de kennis die wij in ruim 40 jaar hebben opgebouwd, combineren wij deze up-to-date collectie met het juiste interieuradvies en spelen zo optimaal in op jouw behoefte en wensen. In onze vernieuwde, moderne en overzichtelijke woonwinkel kun je de collectie zelf bekijken, ervaren en beleven. Maar ook online is het goed vertoeven bij Groter in Wonen: regelmatig publiceren we daar een actie of aanbieding.

Ontdek en geniet!

Kom de pracht en de kwaliteit van Henders & Hazel ontdekken bij Groter in Wonen aan de Galjoenweg in Maastricht, de mooiste woonwinkel van Nederland. Onze woonmensen én de koffie staan voor je klaar. Of bezoek ons online op www.groterinwonen.nl, want daar kun je de meubels van Henders and Hazel natuurlijk ook kopen, da’s wel zo makkelijk.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.