]

hoekbank henders hazel

Ben je uitgekeken op je rechttoe rechtaan meubels? Is het tijd voor een andere wending? Zet een hoekbank in je interieur! Daarmee creëer je een andere dynamiek in je woonkamer. In de collectie van Henders & Hazel is een gevarieerd aanbod aan hoekbanken te vinden die je ook nog eens naar eigen voorkeur kunt samenstellen. Geen dertien in een dozijn dus, maar jouw bank, jouw dressoir, jouw tafel.

Lekker loungen

Een comfortabele bank nodigt uit tot heerlijk loungen, maar je kunt er ook lekker op zitten. Of je gebruikt hem als loveseat, voor dat romantische avondje… Je kunt je hoekbank Henders & Hazel online helemaal naar jouw wensen samenstellen. Stap voor stap en zelfs in 3D. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met de comfortabele Havanna. Je ontwerpt ‘m als compacte hoekbank, maar evengoed als kolossaal zit-eiland waar je met familie én vrienden op kunt crashenen. Zalig geveerd en met verstelbare rugleuning en zitting. Uiteraard leverbaar in allerlei kleuren en bekledingen.

Modern en mooi

Bij de woonstijl Modern past de hoekbank Novara. Een strak design met fraaie naden in de zitting die niet helemaal doorlopen. De gehoekte poten zijn leverbaar in rvs of zwart metaal. Strak, comfortabel en ook bij de Novara zijn de mogelijkheden tot variëren eindeloos. Woonwinkel Groter in Wonen in Maastricht is officieel dealer van Henders en Hazel. Voor inspiratie, alle informatie die je nodig hebt én deskundig advies is dat de plek waar je moet zijn. Kijk alvast op www.groterinwonen.nl, want daar kun je het volledige modeloverzicht bekijken.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.