]

henders en hazel vloerkleden

Verras óf verwen je vloer in woon-, werk- of slaapkamer met een vloerkleed! Waarom? Nou, dat kan om verschillende redenen. Met een mooi vloerkleed verander je de looks van een ruimte op een eenvoudige en weinig ingrijpende manier. Misschien wil je je vloer wel behoeden voor slijtage. Of wellicht ben je helemaal uitgekeken op die vloer, maar wil je de boel niet grondig gaan verbouwen. Dat zouden zo maar drie legitieme redenen kunnen zijn om een vloerkleed te leggen.

Henders & Hazel en COCO maison

Henders en Hazel, een op en top Nederlands meubelmerk, heeft een eigen decoratiedivisie: COCO maison. In de collectie van COCO maison vind je een assortiment prachtige vloerkleden. Vierkant of rond, in verschillende fraaie prints en van diverse fijne materialen. Henders en Hazel vloerkleden zijn er voor elke stijl: Landelijk of Modern, Industrieel of Natuurlijk. Fijne bijkomstigheid: de vloerkleden uit deze collectie zijn er zeker ook voor de kleinere beurs.

Pareltjes voor je vloer

Waar kun je de vloer eens mee verblijden? Bijvoorbeeld met het karpet Circle. Anders dan de naam doet vermoeden is dit vloerkleed rechthoekig. Maar het motief bestaat uit cirkels; die geven een speels effect en breken een ruimte. De Circle is half hoogpolig en uitgevoerd in beige met groentinten. Hou je van vintage én van patchwork? Dan is de Cosi het vloerkleed voor jou. Uitgevoerd in fraaie grijstinten, met een vintage look en verkrijgbaar in twee formaten.

Er is nog veel meer moois voor op je vloer. Bij Groter in Wonen kunnen we je nóg meer inspiratie geven. Zien we je in onze woonwinkel?

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.