]

henders en hazel schilderijen

We doen ons best om van ons huis een sfeervolle plek te maken waar we ons thuis voelen. Dat kan bijvoorbeeld bereikt worden door de meubels die je kiest, door de kleuren die je toevoegt of door de verlichting die je aanbrengt. Wie dat doet, is al een eind op weg. Maar het zijn vaak de kleine dingen die voor de finishing touch zorgen. Bij Henders en Hazel weten ze precies wat we bedoelen, dus is er een complete decoratielijn opgezet: COCO maison.

Versier je woning

COCO maison heeft prachtige wanddecoratie waarmee je jouw woning kunt ‘versieren’. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet het ophangen van slingers, maar het toevoegen van fraaie accessoires: schilderijen bijvoorbeeld, maar ook wandplanken, spiegels of klokken. De wanddecoraties die bij jouw stijl passen zijn zeker te ontdekken bij COCO maison. Laat de schilderijen uit de serie African Beauty bijvoorbeeld maar eens op je inwerken: prachtige kleuren en een sprekend ontwerp. Een verrijking voor je interieur.

Spiegeltje, spiegeltje…

Ook de spiegels van COCO maison mogen gezien worden. Met de wandspiegel Lucida haal je het zonnetje in huis: een stralend gouden middelpunt. Of de Smile, een bijzonder vormgegeven spiegel waar je van moet glimlachen als je hem ziet. Ten slotte noemen we hier de klok Mikaela, een wandklok van 60 centimeter doorsnee in olijfgroen met gouden cijfers.

COCO maison heeft eigenlijk te veel muurdecoratie om op te noemen. Dat gaan we dus ook niet doen. Kijk op de website of beter nog, kom naar woonwinkel Groter in Wonen om de collectie te grondig te bekijken.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.