]

henders en hazel eetkamerstoelen

Heb je de uitgebreide collectie eetkamerstoelen van Henders en Hazel al eens bekeken? Als het antwoord op deze vraag ‘nee’ is, wordt het de hoogste tijd om dit wél te doen. Want wat is er veel moois te ontdekken in het uitgebreide aanbod van deze Nederlandse meubeltopper. De stoelen van Henders en Hazel passen moeiteloos bij diverse interieurstijlen. De mogelijkheden om de stoelen van H & H te personaliseren zijn namelijk bijna eindeloos.

Zoals jij het wil

We nemen de stoel Malvino even als voorbeeld. Spreekt het ranke, bijna minimalistische uiterlijk van deze stoel je aan? Dan kun je aan de slag: allereerst kun je kiezen uit leren of stoffen bekleding (Malene), uiteraard in diverse kleuren. Het frame is leverbaar in hout (diverse soorten), in rvs (rond of vierkant), in vintage metaal of in zwart ‘tube’. En ook de handgreep aan de rugleuning is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Óf je laat die handgreep gewoon weg. Wat jij mooi vindt!

Inspirerend meubels shoppen

Zoals gezegd, dit was maar een voorbeeldje. Bij alle eetkamerstoelen, of je nu gaat voor de Levi, valt voor Maxim of weg bent van de Kate (en eigenlijk ook bij alle andere meubels van Henders en Hazel) kun je uitgebreid variëren, totdat je jouw ideale meubelstuk hebt samengesteld. Bij Groter in Wonen weten we er alles van. We staan je dus graag te woord om je alle ins en outs over H & H te vertellen. We zijn niet voor niets officieel dealer van deze mooie meubels. Zien we je in Maastricht?

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.