]

Formesse

Slaapkamertextiel van topkwaliteit draagt bij aan een betere, gezondere nachtrust. Dat durven we bij Groter in Wonen zonder twijfel te beweren. Met de komst van Formesse hebben we opnieuw een topmerk in bedtextiel in ons assortiment opgenomen. Formesse levert hoogwaardige en duurzame hoeslakens, moltons, kussenslopen en zomerdekens. Hoeslakens en moltons van Formesse staan bekend om hun perfecte, kreukvrije pasvorm. Deze producten gaan dankzij hun uitzonderlijke kwaliteit lang mee, zonder dat ze aan schoonheid inboeten. Een investering in bedtextiel van Formesse is een investering in een betere nachtrust. Neem dat maar gerust van ons aan. 

bezoek onze winkel

Merkfoto Formesse

De beste Duitse kwaliteit hoeslakens

De kwaliteit van Formesse hoeslakens is exceptioneel. Dat komt in de eerste plaats doordat ze gemaakt worden van louter eersteklas materialen. Hoogwaardige katoenen garens en duurzame Tencel®-vezels garanderen een zijdezacht comfort en een uitzonderlijke pasvorm. Deze hoeslakens liggen kreukvrij op elk matras, ook op bedden met verstelbare hoofd- en voeteneinden. Lakens van mindere kwaliteit plooien en kreuken zodra de matras niet meer vlak is, de hoeslakens van Formesse liggen er dankzij hun rekbare eigenschappen altijd strak bij. Fromesse paste als een van de eerste fabrikanten in bedtextiel Elastan toe, waar de elastische eigenschappen van de hoeslakens in hoofdzaak aan zijn toe te schrijven. De Formesse hoeslakens zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en maten en leverbaar voor alle bedsystemen, van boxspring tot waterbed. Kleuren vervagen niet door wassen en pluisvorming, ofwel pilling, is uit den boze.

Bescherm je matras met een Formesse molton

Een molton verlengt de levensduur van uw matras. Stof, vocht, vuil en huisstofmijt voelen zich al snel aangetrokken tot dit grote, horizontale oppervlak in onze slaapkamers. En aangezien de meeste mensen hun matrassen niet dagelijks stofzuigen of luchten, hopen deze ongewenste deeltjes zich al snel op. Een Formesse molton met actieve hygiënebescherming zorgt voor een aangenaam slaapklimaat en beschermt uw kostbare matras tegen geuren, bacteriën en huisstofmijt. In het assortiment van Formesse zijn extra dikke matrasbeschermers te vinden, voor nog meer comfort en bescherming. De luxe molton Satinesse Air combineert optimale warmtebalans, vochtregulatie en hygiëne in één mooi product. Geschikt voor alle bedsystemen en leverbaar voor matrassen met een hoogte van 10, 30 of 45 centimeter. Door de speciale 3D-structuur zit er altijd ruimte tussen de boven- en onderzijde van de beschermhoes, waardoor een permanente luchtbuffer gecreëerd wordt. Ventilatieopeningen in het ligoppervlak dragen bij aan nóg meer fris slaapcomfort.

Echte schoonheid is tijdloos. Dat blijkt wel uit de klassieke schoonheid, de mysterieuze ‘Bella Donna’, die de verpakking van Formesse producten al decennialang siert. De liefde voor kwaliteit, aandacht voor duurzaamheid, gebruikmaking van innovatieve technologieën, het zijn allemaal aspecten horen bij de wereld van Formesse. Op onze uitgebreide Slapen-afdeling laten we je graag ervaren hoe die wereld, en daarmee jouw slaapcomfort, eruit kan zien. Breng een bezoek aan de woonwinkel waar jouw woonplaatje gegarandeerd compleet wordt. Breng een bezoek aan Groter in Wonen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.