]

gealux

Gealux is een topper onder de Nederlandse meubelmerken en staat garant voor innovatieve meubelen met een oogstrelend design en een geheel eigen karakter. Het bijzondere assortiment van Gealux bestaat uit relaxfauteuils, eetkamerstoelen, bijzetfauteuils en banken. Bij Gealux hebben ze al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, de productie en de levering van unieke meubelen. De perfecte combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort; dat is voor het team van Gealux de definitie van design. Daarbij wordt altijd gestreefd naar het vinden van de ideale balans tussen functionaliteit en vorm. De kans dat je jouw ideale zitmeubel in de collectie van Gealux ontdekt, is daardoor meer dan aanzienlijk.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Gealux

Producten van Gealux

Gealux: meubels van topkwaliteit

De ontwerpers en makers bij Gealux zijn kieskeurig en kritisch: bij de productie van de meubelen worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Het leer en de stoffen die Gealux toepast op haar meubelen zijn afkomstig van bekende en gerenommeerde Europese bedrijven als De Ploeg, Kvadrat en Rohi. Vakmanschap en de allerbeste kwaliteit zijn daardoor gegarandeerd. En die hoogwaardige materialen dragen er natuurlijk aan bij dat je langer van je Gealux meubel kunt genieten. Welke relaxfauteuil, eetkamerstoel, bijzetfauteuil of bank van Gealux je ook kiest, de kwaliteit en het comfort zullen je, elke keer dat je gaat zitten, ongetwijfeld doen glimlachen.

Maatwerk

De relaxfauteuils van Gealux winnen het op het gebied van comfort van andere merken omdat de stoelen volledig aan te passen zijn aan jouw wensen en eisen. De stoelen zijn voorzien van diverse comfortfuncties. Wat begon met het verstelbare Volo-systeem is inmiddels geëvolueerd tot het unieke ARC-systeem, waarbij twee motoren en een accu ervoor zorgen dat de ideale relaxpositie kan worden aangenomen. Gelaux noemt het de hart-balansfunctie. Die functie zorgt ervoor dat de benen net iets hoger dan het hart komen te liggen, waardoor de bloedsomloop optimaal is en de spieren volledig kunnen ontspannen. De relaxfauteuils van Gealux zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen volledig ‘custom made’ geleverd worden.

Heerlijk tafelen en comfortabel loungen

Bekijk de fraaie collectie eetkamerstoelen van Gealux en je krijgt spontaan trek. Een gezellig avondje tafelen met familie of vrienden wordt echt een feest op een Gealux. Gemaakt van de beste materialen, prachtig om te zien en een genot om in te zitten, ongeacht of je nu kiest voor de elegante Miami, de stoere Austin of de moderne Diamond. Natuurlijk bestaat de collectie uit meer fraais. De stoelen zijn leverbaar met vloerglijders voor elke vloer en kunnen ook met wieltjes worden uitgevoerd. En na al dat genieten aan tafel is het tijd om te relaxen. De banken uit de Touché collectie van Gealux lenen zich hier uitstekend voor.

Bij Groter in Wonen kunnen we je alles vertellen over de meubels van Gealux. En we snappen het helemaal als je de fauteuils en banken van dit merk zelf wilt komen proberen. Kom naar Groter in Wonen en onze woonmensen informeren je over de uitgebreide mogelijkheden, de prijzen en de garantievoorwaarden. Tot gauw, bij de tofste woonwinkel van Maastricht en omstreken.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.