]

oranje furniture care

Nieuwe meubels schaf je waarschijnlijk niet wekelijks of maandelijks aan. Wie een nieuwe bank, salontafel, bank of eetkamertafel gaat kopen, gaat meestal niet over één nacht ijs. Als je dan de knoop hebt doorgehakt en de meubels hebt aangeschaft die aan jouw woonwensen voldoen, is het verstandig om ook meteen aan de nazorg te denken. Meubelen zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen en die hebben nu eenmaal zorg en aandacht nodig. Helaas wordt die nazorg nog wel eens vergeten. Gevolg: meubels zien er sneller verweerd of ‘gebruikt’ uit en ze gaan minder lang mee. Bij Groter in Wonen adviseren we je bij jouw aankoop dan ook om de producten van Oranje Furniture Care te gebruiken om jouw meubels te onderhouden.

 

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Oranje Meubelonderhoud

Zorg voor je meubels

Zorg ervoor dat je meubels in topconditie blijven door ze te behandelen met de onderhoudsproducten van Oranje Furniture Care. Oranje Furniture Care is een producent van hoogwaardige verzorgingsproducten voor meubels en biedt meerjarige ‘full service programma’s’ aan. De producten zijn geschikt voor reiniging, reparatie en bescherming van meubels; zowel voor leer en hout als voor meubeltextiel. Voor meer specifieke informatie nodigen wij je graag uit in onze woonwinkel. Wij kunnen je dan adviseren welk product het beste is voor het onderhoud van de meubels. Ook hebben wij de meeste producten in voorraad.

Groter in Wonen biedt ook een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leer, textiel of met lederlook. Onder de ‘All In Service’ vallen problemen die niet onder de reguliere garantie vallen, bijvoorbeeld vlekken of beschadigingen. Kom voor meer informatie naar onze woonwinkel.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.