]

saunaco

Saunaco startte in 1969 als fabrikant van sauna’s. Tegenwoordig geniet het 100% Belgische Saunaco bekendheid als maker van moderne, hoogkwalitatieve eiken woonkamermeubelen. Dressoirs, tv-meubelen en salontafels maken deel uit van de indrukwekkende collecties. Strak, inventief en innovatief en van de beste kwaliteit; dat zijn de meubels van Saunaco. Bovendien zet het bedrijf zich in voor duurzame productie: het hout dat verwerkt wordt, voldoet aan de strenge EUTR-normen. En dankzij een PV-installatie (zonnepanelen) van 250.000kW kan de fabriek van Saunaco met een gezond hart de 21e eeuw in. Woonwinkel Groter in Wonen verbindt zich graag aan meubelfabrikanten die op de één of andere manier het verschil maken. Vandaar dat de samenwerking tussen Saunaco en Groter in Wonen al jaren een succesvolle formule is.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Saunaco

Producten van Saunaco

Individuele inrichting

Iedere woonruimte vraagt om een individuele aanpak, zo is de opvatting bij Saunaco. Het ultra-modulaire kastensysteem Cas past uitstekend binnen die visie. Cas is opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een fraaie afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid om aan de hand van diverse modules, dunne tabletten en inspirerende materialen een uniek meubel samen te stellen dat perfect bij jou en je interieur past. Natuurlijk op maat gemaakt. Cas is leverbaar in 4 eikentinten en vintage eik. Een afwerking in 4 verschillende kleuren mat gepoedercoat mdf is ook mogelijk. En met Cas Audio-modules bevrijdt u uw woonkamer van rondslingerende apparaten en kabels. Dit systeem is speciaal ontworpen om de grote hoeveelheid media-apparaten en de bijbehorende accessoires en kabels in huis op vernuftige wijze een plekje te geven in een interieur. Soundbars, speakers, gameconsoles en kabels die je niet wilt zien, ‘verdwijnen’ dankzij Cas Audio.

Een gelaagd interieur

Studio Segers ontwierp het modulaire systeem Layer voor Saunaco. Met de componenten van Layer stel jij je eigen tv-meubel, boekenkast, scheidingswand of wandmeubel samen. Elke component is opgebouwd uit (voornamelijk horizontale) lagen, waarin laden, deuren en vitrines naar jouw wensen in geplaatst kunnen worden. Met deze creatieve bouwstenen creëer je een interieur op maat. Ingenieus en uniek. Dat geldt zeker ook voor de Nyro-lijn van Saunaco. Strak en modern qua vormgeving en eveneens volledig naar jouw wensen samen te stellen. Dressoirs, hoge en lage vitrines, tv-kasten, salontafels, boekenplanken en meer: met Nyro geef je jouw interieur een authentieke, strakke en moderne uitstraling. Elke onderdeel kan in eiken of in gepoedercoat mdf geleverd worden: jij bepaalt de look.

Tijdloze collecties

Voor wie het allemaal niet zo modern hoeft, heeft Saunaco ook fraaie tijdloze modellijnen in de collectie. Deze meubels passen door hun tijdloze, maar fraaie ontwerpen moeiteloos in allerlei interieurstijlen. Bekijk de gamma’s Modena, Bologna of Lucarno maar en overtuig uzelf. De meubelen in al deze modellijnen zijn in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, van compact tv-meubel tot riante dressoir of hoge kast. Er is nog heel veel over Saunaco te vertellen. Maar het beste kun je de collecties met eigen ogen aanschouwen. Dat kan, bij de tofste woonwinkel van Zuid-Limburg en verre omstreken: Groter in Wonen in Maastricht.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.