]

De Toekomst Relaxstudio

In 1955 werd in Beesd Meubelfabriek de Toekomst opgericht. Dit Nederlandse familiebedrijf ontwikkelde zich al snel tot een zitmeubelenfabrikant van formaat. Productontwerp van comfortabele, functionele en ergonomische meubelen speelt een centrale rol bij De Toekomst. Vandaar dat de meubels in eigen beheer worden ontwikkeld. Zo weet deze fabrikant zeker dat de producten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen. Geavanceerde technologieën in combinatie met ambachtelijk handwerk leveren geweldige meubelen op. De Toekomst meubelen streeft ernaar om zitten ook echt ontspannend te laten zijn. De Toekomst werkt samen met ontwerpers die de bedrijfsfilosofie uitstekend kunnen verbeelden in aansprekende ontwerpen.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze winkel.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto De Toekomst

Producten van De Toekomst

Zittend genieten in De Toekomst

De collectie van De Toekomst bestaat uit zalig zittende zitmeubelen: relaxfauteuils, bijzetfauteuils, eetkamerfauteuils en banken. Door de diversiteit aan producten én de talloze opties kun je jouw ideale fauteuil samenstellen. Vast of draaibaar, verhoogd of verlaagd, elektrisch of handmatig verstelbaar en met of zonder sta-op systeem of lendenpomp. Een fraai voorbeeld van zo’n veelzijdige en volledig te personaliseren fauteuil is Twice. Bijzonder aan deze relaxfauteuil is de ‘hart-balansfunctie’: rugleuning, zitting en voetklep worden zodanig automatisch versteld dat voeten en hart nagenoeg op een horizontale lijn liggen. Het hart wordt hierdoor minimaal belast, waardoor je optimaal kunt ontspannen.

Bij woonwinkel Groter in Wonen kun je de uitzonderlijke meubelen van De Toekomst zelf ontdekken. De woonmensen bij de tofste woonwinkel van Maastricht en omstreken kunnen je heel veel over de fauteuils en banken van De Toekomst vertellen. Het is sowieso de moeite waard om een kijkje te nemen bij Groter in Wonen. We durven te wedden dat je met een portie wooninspiratie naar buiten loopt waar je blij van wordt.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.