]

mobliberica

Het Spaanse meubelmerk Mobliberica is een vooruitstrevend en dynamisch meubelmerk, dat gespecialiseerd is in de productie van tafels en eetkamerstoelen. Sinds de oprichting in 1979 ontwerpt en produceert Mobliberica fraaie en innovatieve meubels. Voortdurend onderzoek naar nieuwe technieken, materialen en trends levert tafels en stoelen op van buitengewone kwaliteit. Mobliberica maakt bij woonwinkel Groter in Wonen deel uit van de Stercollectie; dat zijn meubels en woonaccessoires die speciaal door onze woonmensen zijn geselecteerd.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Mobliberica Kedua Stoel

Producten van Mobliberica

Stoelen met stijl

De eetkamerstoelen van Mobliberica zijn fris, comfortabel en stijlvol. Neem de stoel Köln, die zowel met houten als met metalen poten leverbaar is. De vele mogelijkheden met betrekking tot kleuren, materialen en kleuren maken de Köln tot een bijzonder veelzijdig meubel. De basisvorm straalt eenvoud en comfort uit. De bekleding bestel je in leer of in stof, uiteraard in talloze kleuren. Wil je eenheid in kleur of ga je voor speels? Kies je voor het metalen onderstel, dan kun je jouw Köln volledig in één kleur laten uitvoeren. Ga je voor hout, dan krijgt de stoel een frisse Scandinavische uitstraling. Combineer erop los en leef je uit met stoel Köln!

Kedua, bijzonder inspirerend

Achter stoel Kedua zit een bijzonder ontwerpverhaal. Bovenaan het Suezkanaal, aan de Middellandse Zeekust, ligt de archeologische vindplaats Tell Kedua. Dit zou de plek zijn waar Mozes drieduizend jaar geleden de zee splitste om een veilige doortocht aan het vluchtende volk te bieden. Het beeld van dat lange, brede pad dat geflankeerd wordt door twee hoge wanden van water heeft de designers van Mobliberica geïnspireerd om stoel Kedua te ontwerpen. De iets naar buiten gerichte armleuningen nodigen uit om comfortabel plaats te nemen. Net als stoel Köln is Kedua leverbaar met houten en metalen poten en in velerlei stofferingen en kleuren.

Bevallige tafels

Ook de tafels van Mobliberica mogen worden gezien. Bekijk tafel Julia maar eens goed; is ze niet aantrekkelijk en verleidelijk? Julia mag gerust een diva onder de tafels worden genoemd. Leverbaar in maar liefst 36 afmetingen, in vaste of uitschuifbare uitvoeringen. Julia is voorzien van een even ingenieus als fraai uitschuifsysteem. De poten zijn uitgerust met rubberen wieltjes, zodat verplaatsen moeiteloos kan. Het keramische blad is leverbaar in talloze kleuren en dat geldt ook voor de afwerking van het onderstel. En wist je dat Julia leverbaar is als salontafel? Kies uit vijftien verschillende afmetingen, van vierkant tot rechthoekig. Ook hier zijn kleuren en afwerking eindeloos variabel.

Zonnig en rond

Tafel Sol is rond als de zon en voegt met haar ronde vormen en mooie kleuren vriendelijkheid aan je interieur toe. Leverbaar in doorsnedes van 60 tot 130 centimeter en in hoogte variërend van 75, 90 tot 110 centimeter. Een houtkleurig blad of een blad in kleur, het kan met Sol. Ook het onderstel is in talloze kleuren leverbaar. Hoe je Sol ook gebruikt, als salontafel, als eettafel of als statafel, het is altijd goed.

Kom de bijzondere meubels van Mobliberica zelf bewonderen en proberen bij Groter in Wonen, de bijzondere woonwinkel in Maastricht. Leef je uit bij Groter in Wonen!

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.