]

interstar

Wandsystemen vormen het hart van de collectie van het Nederlandse meubelmerk Interstar. Anton Slotboom begon in 1942 met het produceren van orgelbankjes. Het duurt niet lang voordat de eerste kasten de inmiddels opgerichte meubelfabriek verlaten. In april 2007 opent Interstar haar deuren van het belevingscentrum, het verleden, heden en toekomst onder één dak. In de periode van de wederopbouw in Nederland gaat het voorspoedig met het bedrijf van Slotboom. Naast kasten worden ook complete woonwanden gefabriceerd. De zonen van Anton stappen ook in het bedrijf in en in de jaren tachtig verandert de naam in Interstar. Onder het Interstar-label worden inmiddels in 6 fabrieken door circa 100 mensen hoogwaardige meubelen vervaardigd.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Interstar

Producten van Interstar

Kastsystemen op maat

Paradepaardje binnen de Interstar-collectie zijn toch wel de hangende wandsystemen. Boekenwanden, dressoirs, wandkasten en andere designmeubelen worden vakkundig aan de muur gemonteerd, waardoor deze als het ware zweven. Alle meubelen uit de Interstar-collectie worden geproduceerd in Nederland. De Nederlandse ontwerpers Hans Daalder, Bert Siegers en Ton Slotboom tekenen alle kasten en maken nieuwe ontwerpen voor Interstar. Alle elementen van een kastsysteem worden op maat gemaakt, dus het past perfect in je kamer.

Het visitekaartje van Interstar

De op maat gemaakte wandmeubelen van Interstar vormen eigenlijk het visitekaartje van de collectie. Daarmee doen we absoluut geen afbreuk aan de overige prachtige producten, maar met de wandkasten is Interstar groot geworden. Wie voor een Interstar wandmeubel gaat, weet dan ook dat hij (of zij) een juweel voor aan de muur in huis haalt. De collectie is opgebouwd uit losse elementen waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. De nieuwste trends worden door Interstar op de voet gevolgd en omgezet in een verbluffend design. Met een open kast kun je mooie of dierbare spullen een prominente plek geven. Maar je kunt het meubel natuurlijk ook afwerken met laden of deuren. De collectie is in prachtige kleuren leverbaar.

Opgeruimd werken

Natuurlijk vind je niet alleen opbergkasten in de collectie van Interstar. Er is ook een bijzonder assortiment tv-, audio- en computermeubelen. Je geeft je apparatuur daarmee een bijzonder plekje. Televisie en computer nemen tegenwoordig een steeds prominentere plek in ons interieur in; je vindt ze op allerlei plekken in huis, zelfs in de keuken. Een ouderwets bureau is een oplossing, maar het kan mooier. We plaatsen die apparaten vaak op een centrale plek, waar veel ‘leven’ is. Dan mogen ze ook wel op of in een fraai meubel staan. En dat zit met een Interstar zeker goed. Ook hier kun je je helemaal uitleven om tot het meubel te komen dat volstrekt aan jouw wensen voldoet. Kabels werk je weg met onze Panelen. En wil je de televisie niet altijd zien, dan is het tv-lift wandmeubel wellicht iets voor je.

Dit is natuurlijk niet alles… er is nog heel veel moois te ontdekken bij Interstar. Bij Groter in Wonen weten we alles van ‘de kasten uit Assen’. Als je nieuwsgierig bent naar al het fraais dat Interstar te bieden heeft, dan is een bezoek brengen aan de mooiste woonwinkel van Maastricht de beste oplossing.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.