ROM

De filosofie van ROM is simpel: functionele zitmeubelen ontwerpen die mogen gezien worden. Design en gebruiksgemak worden probleemloos gecombineerd. Dat maakt de ROM sofa’s en fauteuils zo geliefd. De modellen van ROM zijn ontwikkelt met het oog op puur relaxen. Zo vindt u in alle modellen verschillende relaxfuncties terug, zoals elektrisch verstelbare voetsteunen, verstelbare hoofdsteunen, draaibare delen en nog veel meer!

Dit merk biedt op sommige modellen zelfs maatwerk per 10 cm aan. Bovendien kan je nog kiezen uit diverse extra’s, zoals kiezen voor een diepere zit of voor een ingebouwde relaxfunctie. 

Naast het overweldigende comfort zijn de meubelen voorzien van innovatieve snufjes. Wij noemen het Smart meubelen. Diverse modellen kunnen worden voorzien van smartphone laders op handige locaties tussen de zitkussens, waar niemand ze ziet, maar eenvoudig en altijd bij de hand zijn.

Met onze 3D-Weergave ondersteunten we u om het juist meubel te kiezen. Alle ROM zitmeubelen zijn dus 100% personaliseerbaar, super handig!

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Rom

Producten van ROM

Groter in Wonen 935

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK