]

ROM

Welkom in de wereld van ROM; een wereld waarin je gerust mag verdwalen en alles om je heen even kunt laten voor wat het is. ROM ontwerpt en produceert gestoffeerde zitmeubelen die voldoen aan je hoogste verwachtingen. Een fraai design en een ongekend comfort gaan hand in hand bij de banken en fauteuils van ROM. De meubels worden zo gemaakt dat zelfs de meest kritische ‘zitter’ of ‘ligger’ een uiterst comfortabele plek kan vinden. Zet de hoofdsteun op de ideale hoogte en in de perfecte hoek, schuif lekker onderuit met je benen en voeten op relaxniveau 2.0, zet de ingebouwde verwarming op standje ‘zalig’ en geniet optimaal. Door de meubels van ROM wordt de term ‘zitcomfort’ opnieuw gedefinieerd.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Rom

Producten van ROM

Creëer het perfecte zitmeubel

ROM noemt zichzelf met recht een fabrikant van ‘smartmeubelen’. Deze meubels kunnen de 21e eeuw met alle gemak aan. Ingenieus verborgen laadpunten voor bijvoorbeeld smartphone of tablet, maar ook handige ingebouwde opbergruimtes voor boeken of afstandsbedieningen behoren tot de vele mogelijkheden. En dan kun je natuurlijk kiezen uit diverse soorten leer en stof, die op hun beurt weer in tientallen kleuren leverbaar zijn. Als officieel verkooppunt van ROM kunnen we je bij Groter in Wonen over alle ins en outs van deze bijzondere meubels informeren. Bovendien hebben we toegang tot de 3D-configurator van dit topmerk. Hiermee stellen we, samen met jou, het ideale zitmeubel samen. Het model, de stijl, de afmetingen, de comfortfuncties, de bekleding en de afwerking; stap voor stap doorlopen we samen de vele mogelijkheden om zo jouw perfecte meubel te creëren. Op maat en volledig gebaseerd op jouw wensen en eisen.

ROM: natuurlijk beter zitten

Het Belgische familiebedrijf ROM werd opgericht in 1961 en wordt momenteel geleid door de tweede generatie Rom. Er zijn vier productielocaties en het bedrijf telt ruim 900 medewerkers. Met een jaarlijkse productie van meer dan 30.000 gestoffeerde zitmeubelen en een afzetmarkt in meer dan 20 landen mag ROM zich met recht een grote speler op de markt noemen. Innovatie en creativiteit zijn continue punten van aandacht voor de designers en makers van ROM. Kijk, daar worden we nou enthousiast van bij Groter in Wonen. Er zijn al zo veel dertien-in-een-dozijnmeubels op de markt; die hebben we nu wel gezien. Frisse, vernieuwende en goed doordachte ideeën, daar worden we allemaal blijer van. En we zitten er beter door! Hoe comfortabel is dat?

ROM meets GiW; inspirerend woonwinkelen

Beter in zitten (daar zorgen de meubels van ROM wel voor) en Groter in Wonen; een combinatie uit duizenden. Beteugel je nieuwsgierigheid niet langer, maar ontdek de meubels van ROM met al je zintuigen bij onze woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht. Hier kunnen al je wensen op het gebied van een inspirerend interieur in vervulling gaan. Neem een kijkje in de diverse stijlstudio’s, kom even tot rust in onze Gangmakerij, vraag onze woonmensen alles wat je wilt weten over de meubels van ROM. Kortom, leef je uit bij de leukste woonwinkel van Maastricht.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.