Spectral brand store

Het aanbod in tv-meubels is oneindig, maar hét origineel draagt de naam Spectral.

Bij Groter in Wonen – Maastricht hebben wij ook niet voor niets gekozen voor het Spectral brand store label in onze woonwinkel. Op het gebied van Smart furniture zoals dit meubelmerk zichzelf omschrijft, zijn zij telkens weer de absolute voorloper met de grootste collectie tv-meubels. Spectral - made in Germany, maar in alle eerlijkheid zou je moeten zeggen “handmade” in Germany. De manier van produceren, de verwerking van de materialen, de details en het design wat achter elk Spectral meubel schuilt is zo uniek dat je het past gaat geloven wanneer je het live bij ons ziet er vooral ervaart.

Dat Spectral in verbinding staat met de belangrijkste audio en tv-merken is meteen duidelijk. Zo heeft Spectral alle modellen voorbereid als soundbar meubel, waarin je bijvoorbeeld de nieuwste Sonos Arc of Beam uit het zicht kunt verbergen. De soundbar ligt veilig op de speciale soundbar-adapter achter de stofklep voorzien van speciale akoestische stof.

Naast dat de modulaire tv-meubels van Spectral het origineel zijn, is dit nog lang niet alles. Zo heb je de vrije keuze uit 2.000 kleuren, kies je voor staand of zwevend aan de muur, een afwerking in glossy hoogglans of gesatineerd mat glas, de draaibare tv-beugel in geborsteld aluminium of zwart-mat – allemaal zonder meerprijs.

Je eigen tv-meubel op maat? Ook dan kom je uit bij Spectral Smart furniture waar de Spectral specialisten bij Groter in Wonen je graag helpen. Dankzij ons 3D softwareprogramma creëren wij elk Spectral meubel op maat. In breedte, diepte en hoogte op de millimeter nauwkeurig.

Wil jij in deze roerige tijden jouw Spectral meubel uitzoeken? Kom gerust op een veilige manier langs in onze woonwinkel, wat volgens onze klanten verhelderend werkt en een beleving op zich is. Onder het genot van een goede kop koffie, vinden wij het fijn om te praten over uw wensen en de mogelijkheden die de Spectral meubels kunnen bieden.

Tot ziens in onze Spectral brand store in Maastricht!
​​​​​​​

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Spectral

Producten van Spectral Maatwerk TV-Meubels

Groter in Wonen 889

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK