]

Spectral TV meubels

Je kunt je televisie en alle randapparatuur die daarbij hoort natuurlijk op een tafeltje of kastje zetten dat je toevallig nog in de garage of op zolder hebt staan. Je kijkt per slot van rekening naar de tv en niet naar het meubel waar het ding op staat. Of is de werkelijkheid anders? De televisie is een belangrijk meubelstuk in veel interieurs. Zó belangrijk zelfs dat de andere meubelstukken er dikwijls omheen gegroepeerd zijn. Die televisie staat dus zelden alleen. Als je het zo bekijkt, kun je redeneren dat het meubel waar de televisie in staat of hangt wel degelijk van belang is.

Met een Spectral tv-meubel vormen de televisie en alle apparatuur die erbij in de buurt moet staan een compleet plaatje. Bij Groter in Wonen vind je het Spectral design tv-meubel dat bij jouw interieur past en dat volledig aan je eisen en wensen voldoet. Als je televisie, je gameconsole, je mediaplayer en je speakers écht een mooi en bijzonder plekje verdienen, dan moét je de tv-meubels van Spectral eens goed bekijken.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Spectral

Producten van Spectral Maatwerk TV-Meubels

Tv-meubels van uitzonderlijke kwaliteit

Spectral Smart Furniture levert design tv-meubels, desgewenst op maat gemaakt, maar altijd van uitzonderlijke kwaliteit. Dit Duitse meubelmerk is een absolute pionier op het gebied van tv-meubelen, zoals kasten en wandmeubelen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, de afwerking is subliem en alles is erop gericht om de kijk-en-luisterbeleving te optimaliseren. Lelijke en rommelige kabels worden op ingenieuze manieren aan het zicht onttrokken en de beschikbaar opbergruimte is maximaal te benutten. Spectral biedt de keuze uit modulaire meubelseries, waarmee je het ideale tv-meubel zelf kunt samenstellen, maar er kan ook een meubel op maat gemaakt worden dat volledig aan uw wensen en criteria voldoet.

Met de 3D-configurator stellen we in overleg uw ideale Spectral kast of wandmeubel samen. Soft-touch oppervlakken van Primeboard, breedte en diepte individueel aanpasbaar, soundsysteem-integratie, Smart Connectivity, Smart Light ledverlichting en ruime keuze uit houtsoorten, kleuren en afwerkingen; er is heel veel mogelijk.

Bij Groter in Wonen gaan we alle opties uitgebreid bespreken en bekijken.

Spectral, Sonos, Samsung: Sensationeel!

Stel je de Spectral Brick, de Air 4 All, de Cocoon of de Next eens voor in jouw woon- of slaapkamer. In de perfecte afmetingen en in de kleuren die geweldig passen bij de rest van je interieur. Als je het resultaat nog niet voor je ziet, adviseren we je om een bezoek te brengen aan onze woonwinkel. Hier kun je de meubels in al hun glorie aanschouwen. Maar we gaan nog een stapje verder bij Groter in Wonen.. In diverse stijlvol ingerichte studio’s kun je de meubels van Spectral zien en horen doen waar ze voor gemaakt zijn. Onze Spectral kasten zijn ‘uitgerust’ met Samsung televisies en Sonos hifiapparatuur.

Die drie merken zijn eigenlijk voor elkaar gemaakt. Zoek een comfortabel zitplekje, noem je favoriete serie of muziek en wij doen de rest. Ervaar hoe de combinatie van Spectral, Samsung en Sonos een sensationele kijk- en -luisterervaring oplevert. Het mooie van dit alles: zo kan het er bij jou thuis ook uitzien en zo goed kan het klinken! Ben je onder de indruk en overtuigd? Dan kun je met het complete ‘pakket’ de woonwinkel verlaten.

We zijn namelijk niet alleen Brand Store van Spectral design tv-meubels, maar ook officieel dealer van Samsung en Sonos. Is het wat veel om in één keer mee te nemen? We komen meubels en apparatuur graag voor je monteren en installeren, zodat alles naar behoren functioneert. Uiteraard doe je er verstandig aan de Spectral tv-meubel sale op onze website en onze sociale media in de gaten te houden.

Maak vandaag nog kennis met de bijzondere tv-meubels van Spectral bij een bijzondere woonwinkel: Groter in Wonen. Je vindt ons aan de Galjoenweg in Maastricht, op 3 minuten rijden van de A2. Ook met openbaar vervoer is Groter in Wonen uitstekend te bereiken. Zien we je snel?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.