]

Cartel Living

Liefde voor het ambacht van meubels maken, dat zie je terug in alle meubels van Cartel Living. Elk meubel wordt met de grootst mogelijke aandacht en toewijding ontworpen en geproduceerd. Hollandse nuchterheid gaat bij Cartel Living hand in hand met Italiaanse flair. De Cartel Living banken, fauteuils en eetkamerstoelen zijn eigenzinnig, karaktervol en vooruitstrevend. De meubels worden met de hand vervaardigd, waarbij gebruikt wordt gemaakt van fraaie, authentieke materialen. In Culemborg wordt het mooie vak van meubelmaker nog gekoesterd én verstaan. Aandacht hebben voor elk detail en alleen tevreden zijn met het hoogst haalbare, dat onderscheidt de vakmensen van Cartel Living van de meute. De meubels van Cartel Living zijn te koop bij de mooiste woonwinkel van het zuiden: Groter in Wonen. Laat je inspireren!

 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Cartel Living Nomad Bank

Producten van Cartel Living

Creatief met Cartel Living

Binnen de zeer uitgebreide collectie designmeubelen van Cartel Living zou zomaar jouw ideale bank, je perfecte fauteuil of je gedroomde eetkamerstoel te vinden moeten zijn. Bij Cartel Living kun je voor elke interieurstijl een passend meubel vinden. Is jouw interieur weelderig en weldadig? Romantisch en rond? Modern en strak? Landelijk en Scandinavisch? Hoe jouw interieur er ook uitziet; Cartel Living voelt zich er altijd thuis.

De mogelijkheden om het perfecte meubel bij de verdere inrichting van je huis te creëren zijn bovendien eindeloos. Materialen, kleuren, stoffen, dessins; er is meer dan genoeg ruimte voor je eigen creativiteit bij het samenstellen van de banken, fauteuils en stoelen van Cartel Living.

Een robuuste hoekbank waar je met hele gezin lekker op kunt neerploffen of een elegante sofa voor de betere conversaties, het kan allemaal bij Cartel.

Cartel Living at Groter in Wonen

Natuurlijk wil je het comfort en de kwaliteit van de zitmeubels van Cartel Living met eigen ogen zien en met andere lichaamsdelen voelen. Groter in Wonen is een officieel verkooppunt van dit eigenzinnige en unieke meubelmerk. In onze (eveneens eigenzinnige en unieke) woonwinkel zijn diverse modellen uit de collectie van Cartel Living te bewonderen.

Als je vragen hebt over een bepaald meubel, dan kun je die altijd stellen aan een van onze woonmensen. Twijfel je eraan of een bank of fauteuil in de gewenste uitvoering wel bij je interieur past? Dan kan een van onze interieurontwerpers je van advies voorzien.

Zo’n stijladvies kan zelfs bij je thuis plaatsvinden. Kijk hier voor de mogelijkheden en voorwaarden. In onze woonwinkel kun je diverse stijlstudio’s binnenwandelen. In deze stijlvol en compleet ingerichte studio’s ervaar je de sfeer van een bepaald merk of bepaalde interieurstijl optimaal.

Tem je nieuwsgierigheid!

Wij adviseren je om je nieuwsgierigheid niet langer op de proef te stellen. Je hebt online al het nodige speurwerk naar de meubels van Cartel Living verricht en je raakt er steeds meer van overtuigd dat deze meubels wel eens bij jou en je huis kunnen passen.

Je hebt bovendien hele goede reviews gelezen en gehoord over die bijzondere woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht. Dan kan één en één niets anders dan twee zijn: plan je bezoek aan Groter in Wonen vandaag nog en ervaar aan den lijve dat shoppen voor je interieur een inspirerende en vooral toffe ervaring kan zijn.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.