]

Pode Design Shop

Pode meubels zijn betaalbaar, strak van ontwerp, verrassend, fris en kleurrijk. Ben je op zoek naar een lifestylecollectie waarmee je je woonkamer compleet, stijlvol en betaalbaar kunt inrichten? Dan is Pode misschien wel jouw ideale meubelmerk, sterker nog, jouw lifestylemerk.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Pode

Producten van Pode

Meubels met persoonlijkheid

Bij Pode meubels vind je meubels van Nederlandse topdesigners. Pode produceert niet op voorraad, maar voor jou persoonlijk. Daardoor kun je elk meubel en elk accessoire helemaal naar jouw hand zetten. Je interieur mag immers een afspiegeling van jouw persoonlijkheid zijn; kuddedieren zijn er genoeg. De kleuren, opstelling en afwerking van jouw meubels liggen helemaal in jouw handen. Hierdoor maak je van elk designmeubel je eigen pronkstuk. Kussens en accessoires maken je interieur helemaal compleet. Door je eigen ideeën en inspiratie maakt Pode van jouw huis, je thuis.

Pode by Leolux

Pode komt uit de koker van Leolux. Pode levert een compacte collectie eigentijdse designmeubelen, op bestelling gebouwd, die natuurlijk voldoet aan de hoogste comforteisen. Met Pode kies je voor een trendy en jeugdig design, in actuele kleuren en bekledingen. Banken, fauteuils, tafels, stoelen, kussens, accessoires en zelfs verlichting: met Pode meubels richt je je volledige kamer geheel naar jouw wensen en stijl in.

Ook zo benieuwd naar de frisse en unieke collectie van Pode meubels. Bedenk je dan niet langer en kijk op de website van Groter in Wonen, www.groterinwonen.nl voor het complete aanbod. Of kom ze zelf bekijken en vooral ervaren in onze geheel vernieuwde woningwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.