]

Een salontafel neemt vaak een prominente plek in onze zithoek in. Het is dus logisch dat zo’n salontafel zowel mooi als functioneel mag zijn. Gelukkig voldoen de salontafels in de collectie bij Groter in Wonen aan beide criteria. Bekende merken als Leolux en Pode hebben ongetwijfeld de ideale salontafel in hun assortiment.


Pode Skitch

De Pode salontafel Skitch is ontworpen door Roderick Vos. De buizen van het onderstel worden met een laser gesneden en passen op een speelse manier in elkaar. De tafel is leverbaar in drie formaten met elk een eigen hoogte. Hierdoor zijn de tafels met elkaar te combineren. Als je de afwerking van het blad in verschillende kleuren kiest, levert dat een fraai geheel op.

Pode Tubble

De Tubble is een verhaal apart en kan met de beste wil van de wereld niet als ‘standaard’ bestempeld worden. Het blad heeft een organische en speelse vorm en de tafel is leverbaar in de uitvoeringen small, medium en large. Het blad kan gelakt worden of uitgevoerd worden in marmer of eiken. Een combinatie van twee Tubbles in verschillende afmetingen en afwerkingen kan een kunstwerk voor uw interieur opleveren.

Nederlands topdesign

Pode is een Nederlandse meubelfabrikant, waar professionals met een passie voor meubels maken werken. De meubels van Pode worden niet op voorraad geproduceerd, maar voor jou persoonlijk. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. De collectie van Pode is natuurlijk veel uitgebreider dan de Skitch en de Tubble. Bij Groter in Wonen in Maastricht kunnen we je er alles over vertellen. Loop vrijblijvend binnen om kennis te maken met Pode.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.