]

Novamobili

Wie op zoek is naar stijlvolle designkasten van Italiaanse makelij kan niet om Novamobili heen. Een lust voor het oog en een aanwinst voor het interieur! Van tv- of wandmeubel tot boekenkast, dressoir of riante kledingkast, een kast van Novamobili heeft een exclusieve en verfijnde uitstraling. Kies voor hout of een van de vele lakkleuren in glans, mat of metallic finish en ontdek de ingenieuze opties voor een doordacht kastinterieur. Standaardmaatvoering of volledig op maat gemaakt; alles is mogelijk bij Novamobili. Bij Groter in Wonen vertellen we je graag meer over deze Italian Beauties.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Novamobili

Producten van Novamobili

Designkasten met flair

Wat vormgeving betreft zijn de kasten en wandmeubels van Novamobili ronduit bijzonder te noemen. Het design spat er werkelijk vanaf. Of het nu gaat om strak en recht of rond en zwierig, de makers van Novamobili maken van elke kast een kunstwerk. Kies je voor maatwerk, dan kun je een kast creëren die perfect past in de ruimte die jij ‘gevuld’ wilt hebben. In de juiste vorm, met de perfecte indeling en een spectaculaire kleurstelling zet je een statement in je woon- of slaapkamer. Qua stijl worden de kasten van Novamobili doorgaans strak en modern genoemd, maar ook in minder rechttoe-rechtaan interieurstijlen staan de kasten van Novamobili hun mannetje. Het zijn in alle gevallen eyecatchers van (en tot en met) de bovenste plank.

Dat ruimt lekker op

Onze kastenexpert loopt over van enthousiasme als het over de kasten van Novamobili gaat. Die begeestering deelt hij graag met iedereen die het wil horen. Zeker aan mensen die op zoek zijn naar een designkast in een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor een standaardkast, voor zo ver daar überhaupt sprake van kan zijn bij Novamobili, of ga voor het betere maatwerk. Laat je uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden om jouw kast precies zo uit te voeren zoals jij dat wilt. Niet alleen aan de fraaie buitenkant, maar ook aan de binnenzijde. Dankzij de ingenieuze opbergsystemen creëer je een ideale opbergplek voor al je kleren en accessoires. Een Novamobili kastsysteem ruimt dus lekker op.

Je gaat naar woonwinkel Groter in Wonen voor de kasten van Novamobili, maar ook voor zo veel andere mooie merken in meubels en accessoires. Je kijkt je ogen uit op onze afdelingen Wonen en Slapen. En dan hebben we ook nog een winkel in Woninginrichting met de fraaiste raamdecoratie, vloeren en zonwering. Wanneer mogen we jou begroeten?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.