]

Design on stock

Design on Stock is een Nederlands meubelmerk. De ontwerpen worden, met heel veel liefde voor het vak, in eigen beheer in Nederland geproduceerd, vandaar dat de meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’ krijgen. Alle Design on Stock-meubelen hebben een kenmerkend, eigentijds ontwerp. Het assortiment bestaat uit banken, fauteuils, poefs, stoelen, krukken, bijzettafels, kussens en accessoires. Daar kun je dus wel een interieur mee inrichten. Acht jaar geleden was Roderick Vos de eerste ontwerper bij het bedrijf. Tegenwoordig bestaat het designerteam van Design on Stock uit zeven topontwerpers die zich helemaal kunnen identificeren met de visie van dit merk. De designs zijn eigenzinnig, onconventioneel en zeer geliefd bij een breed publiek. Logisch dus dat de prachtige meubelen van Design on Stock ook te vinden zijn in het assortiment van Groter in Wonen.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

design-on-stock-aikon-lounge

Producten van Design on Stock

Topdesign voor een eerlijke prijs

Een designmeubel hoeft niet automatisch prijzig te zijn; de meubels van Design on Stock zijn scherp geprijsd. Je krijgt topdesign, uiteraard van een uitstekende kwaliteit, voor een eerlijke, betaalbare prijs. Bij Design on Stock hechten ze veel waarde aan het advies en de service die je tijdens en na de aankoop van een meubel krijgt. Om die reden heeft Design on Stock een aantal verkooppunten geselecteerd waarmee een samenwerking is aangegaan. Groter in Wonen is een van die verkooppunten. Wij verlenen de service en de garantie die matcht met die van Design on Stock. Dit merk biedt daarbij een unieke service aan. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in de winkel helemaal ondersteboven bent van een meubelstuk. Maar als het dan daadwerkelijk in je huis staat, kan het om welke reden dan ook tegenvallen. Een tafel kan in de praktijk toch net een maatje te groot zijn of de kleur van je bankstel staat niet zo bij je vloer zoals je je dat had voorgesteld. Binnen twee dagen na levering kun je je aankoop (onder voorwaarden) ruilen voor een vergelijkbaar product uit de collectie van Design on Stock.

Gegarandeerd goed

De garantie op de meubels wordt geboden door Design on Stock. Je kunt dus rechtstreeks contact opnemen met de plek waar de meubels oorspronkelijk vandaan komen. Dan zijn de lijnen lekker kort en kunnen serviceverzoeken snel afgehandeld worden. Uiteraard mag je ook de woonspecialisten van Groter in Wonen inschakelen. Ook wij staan voor je klaar om je te adviseren of te helpen bij eventuele problemen met meubels. Maar kom eerst eens kijken wat Design on Stock allemaal te bieden heeft. Bij woonwinkel Groter in Wonen kun je de fraaie collectie zelf komen bewonderen.

Onze woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht is in 2018 helemaal gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn: 6000m² aan woongenot en een 1500m² grote slaapafdeling. Onze winkel is overzichtelijk en nodigt uit om lekker doorheen te struinen en vooral veel wooninspiratie op te doen. De collectie van Design on Stock heeft een prominente plek in onze winkel gekregen; daar kun je dus niet omheen. We nodigen je van harte uit om onze winkel te bezoeken. Parkeren doe je gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.