]

vermeer meubelen

Meubelfabrikant Vermeer heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van eigentijdse meubelen. De meubels worden in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Ook het transport van de meubelen heeft Vermeer in eigen beheer. Zo weet deze fabrikant zeker dat het goed is: van ontwerp tot levering. Vermeer Meubelen is een groothandel en levert dus vooral aan retailers. Groter in Wonen heeft al jaren uitstekende ervaringen met Vermeer, vandaar dat klanten de producten van Vermeer in de leukste woonwinkel van Limburg kunnen shoppen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Vermeer Meubelen

Producten van Vermeer Meubelen

Alles is mogelijk

Bij Vermeer Meubelen verkopen ze niet snel ‘nee’. Heel veel is mogelijk; speciale maatvoeringen of bijzondere kleurafwerkingen? Geen probleem bij Vermeer. Met collecties als Colored, Zuiver, Square en Puur heeft Vermeer meubels voor elke stijl en elk interieur. Vakmanschap staat voorop: deze vakmensen zijn alleen tevreden als ze de hoogste kwaliteit hebben afgeleverd. Voor minder gaan de meubels niet de fabriek uit. Ontdek de producten zelf bij Groter in Wonen in Maastricht.

Relaxed woonwinkelen

Bij Groter in Wonen is ‘woonwinkelen’ (winkelen voor je woning) leuk en relaxed. De winkel is in 2019 grondig verbouwd. Op de benedenverdieping vind je alles voor de inrichting van je woonkamer. Op de bovenverdieping tref je de afdeling ‘slapen’ aan. Ruim 1500m² aan bedden, boxsprings, matrassen, kledingkasten en allerlei andere producten die je slaapkamer kunnen verfraaien. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij woonwinkel Groter in Wonen. Want wij worden geïnspireerd door jouw woonwensen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.