]

Bree’s new world

Bree’s New World is trendsetter als het gaat om het maken van designmeubelen van eigentijds en gedurfd ontwerp. Dit meubelmerk heeft een zeer ruime collectie, in Nederland geproduceerde, moderne en vooral fraaie meubels in de markt gezet.

De Furniture Composers van Bree’s New World streven ernaar om stoelen, tafels, fauteuils, banken en kasten te ontwerpen die moeiteloos in allerlei interieurstijlen passen. Voor liefhebbers van bijzondere meubels is de collectie van Bree’s New World dus zeker de moeite van het bekijken waard.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Bree's New World Dolce stoelen

Producten van Bree's New World

Bree's New World meets Groter in Wonen

Meubels maken is een vak, een ambacht. De oorsprong van het uitvoeren van dat ambacht gaat bij Bree's New World terug tot 1897, toen het bedrijf werd opgericht in de "Stoomtimmerfabriek De Akerboom". Die timmerfabriek is uitgegroeid tot een modern ontwerpbedrijf van eigentijdse meubelen met een spraakmakend ontwerp. Al verschillende generaties van de familie Van Bree werkten en werken in deze meubelfabriek. Een echt Nederlands familiebedrijf, dus. Dat is Groter in Wonen eigenlijk ook. Die overeenkomst schept uiteraard een band. Maar het zijn vooral de schitterende meubels en de sublieme kwaliteit en afwerking ervan, die maken dat de collecties van Bree’s New World in het assortiment van woonwinkel Groter in Wonen te vinden zijn.

De meubels van Bree’s New World laten zich niet makkelijk in een hokje stoppen: de een spreekt van designmeubelen, de ander van moderne meubels. Maar wat zegt het? Als een meubel bij jou en je interieur past en (vooral) als jij het mooi vindt, voegt het iets toe. Ongeacht of je nu een modern, een Scandinavisch, een landelijk interieur hebt of een mix van die drie. Neem fauteuil Elite: die krijgt met rvs poten en in leer uitgevoerd een heel moderne uitstraling, maar met zwarte pootjes en een donkere stof past Elite moeiteloos in een landelijk interieur. We willen maar zeggen: meubels hoeven (net als mensen) niet altijd in een hokje geplaatst te worden…

Jouw stijl, jouw interieur

Voeg een meubel van Bree’s New World aan je huidige interieur toe of richt je woonkamer of eetkamer volledig in Bree’s New World in. Wat je ook doet, het is jouw stijl. Een vleugje vintage? Dressoir Mahjongg is jouw kast. Een unieke, moderne en strakke tafel waar je niet aan ‘uitgetafeld’ raakt? Ga voor tafel Libra (die met ovaal tafelblad werkelijk schitterend is). Zoek je een elegante, ranke eetkamerstoel die in diverse stofferingen en kleuren leverbaar is? De bevallige Lady is de stoel die je moet hebben. En wil je bijzettafeltjes die óók de aandacht van je gasten trekken? Bekijk dan zeker de Twinny.

Ontdek BNW bij GiW

Groter in Wonen is al jaren een van de verkooppunten van Bree’s New World. Onze interieurspecialisten kunnen je dus alles over deze meubels vertellen. En beter nog, je kunt ze zelf komen ervaren en proberen. Onze woonwinkel is volledig gerenoveerd en is nu nóg meer bij de tijd. In onze volledig ingerichte studio’s kun je optimaal sfeer proeven en vooral veel inspiratie opdoen. We verwelkomen je dus graag in de leukste woonwinkel van Maastricht: Groter in Wonen.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.