]

Seuren

Een veel te vroeg overleden Nederlandse voetballegende zou het misschien als volgt hebben verwoord: '' Kijk, er zijn tafels en er zijn Seuren tafels. Een tafel is natuurlijk geen Seuren tafel, maar een Seuren tafel; dát is pas een tafel!" Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen; alles is duidelijk. Seuren tafels: uniek, opvallend en van een kwaliteit waar je 'u' tegen zegt. Michel Seuren laat zich inspireren door de wereld om hem heen. Zijn ogen zién de wereld en dat zie je terug in zijn ontwerpen. Harde en zachte materialen én strakke en vloeiende lijnen gaan hand in hand, robuust ontmoet verfijnd in een en dezelfde tafel. Een Seuren tafel voelt zich thuis in elke woonstijl, in elk interieur. Laat je verleiden door de wondere wereld van Seuren tafels. 


Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Seuren Tafels bij Groter in Wonen

Producten van Seuren

Waardevolle ontmoetingen

Aan tafel kunnen herinneringen worden gemaakt. Met je geliefde, met je kinderen, met familie en vrienden. Een waardevolle ontmoetingsplek waar je lief en leed met elkaar kunt delen. Gezellige avonden, knallende ruzies, vluchtige ontbijtjes of late diners. Natuurlijk zijn de personen met wie je aan die tafel zit bepalend voor die momenten, maar de tafel zelf speelt ook een belangrijke rol. Daar staan we eigenlijk niet zo bij stil. Misschien is het de hoogste tijd om dat toch eens te doen. Heel simpel gezegd is een tafel een plaat rustend op (meestal) vier poten. Een tafel is maar een tafel, toch? Stel je nu eens voor dat je de hierboven genoemde momenten aan zo'n 'tafel-tafel' beleeft. Stel je vervolgens voor dat je diezelfde momenten meemaakt aan een tafel waar je aan ziet, voelt en ruikt dat iemand er zijn ziel en zaligheid heeft ingelegd om die tafel te creëren. Dat voegt zonder twijfel een dimensie aan die alledaagse en unieke momenten toe.

Aan tafel... een Seuren tafel

Aan tafel worden verhalen gemaakt, maar de tafel vertelt óók een verhaal. Neem eens rustig de tijd om de unieke tafels van de hand van Michel Seuren te bekijken. Zonder dat je verder ook maar een letter over deze tafels leest, roept elke tafel waarschijnlijk een bepaald beeld bij je op. Dat kan komen door de vorm, door de gebruikte materialen, door de kleuren, door de dikte van het blad of de elegantie van het onderstel. We durven best te beweren dat het ons enigszins zou verwonderen als deze tafels niets met je zouden doen. Als er dan écht geen beeld in je brein verschijnt, helpen de namen van de tafels je wel een eind op weg. Neem nu eetkamertafel Zwaan of tafel Bourgondiër, die doen toch recht aan hun naam, nietwaar? Stel je die Seuren tafel voor in jouw huis. Ben je dan klaar voor alle verhalen die ontstaan?

Uniek in elk interieur

Seuren geeft je de vrijheid om een tafel te creëren die voldoet aan jouw wensen. Natuurlijk draagt elke Seuren tafel de signatuur van de bedenker en maker ervan in zich, maar jij kunt een grote stem in het eindresultaat hebben. Het wordt immers jouw tafel, die in jouw huis komt te staan. Laat je licht schijnen over de houtsoort, de afwerking, de kleur en de afmetingen. Seuren doet de rest. Word jij vrolijk van een robuuste, industriële look? Dan maakt Seuren een robuuste tafel die niet zou misstaan in een fabriekspand uit de tijd van de Industriële Revolutie. Mag het een tikkeltje subtieler en strakker? Ook daar is een Seuren tafel bij te realiseren.

Je ontdekt de wereld van Seuren tafels bij Groter in Wonen. In onze unieke woonwinkel zijn de bijzondere maatwerk en 'bud get' tafels van Seuren te bewonderen. Laat je maar eens ongekend verwonderen... 

 

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.