velda

Velda is een grote en bekende naam in de wereld van matrassen, bedden en boxsprings. Dit Vlaamse familiebedrijf werd opgericht in 1954 en wat ooit begon met de fabricage van een ‘eenvoudig’ matras, is uitgegroeid tot een concern met bijna 400 medewerkers. Innovatieve producten op het gebied van slaapcomfort, een gevarieerd assortiment om alle ‘soorten slapers’ te bedienen en internationalisering van productie en verkoop hebben Velda gebracht tot waar het nu staat. De matrassen, lattenbodems en boxsprings van Velda vinden inmiddels hun weg naar de consument via een uitgebreid netwerk van beddenspeciaalzaken in heel Europa. Groter in Wonen is er daar één van.


Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Velda Boxspring

Producten van Velda

Gezond slapen

Velda streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten te maken die een gezonde nachtrust bevorderen. Een goede nachtrust draagt immers bij aan een gezonder leven. Er wordt dus veel aandacht besteed aan de afwerking en de kwaliteit van de producten. Een Velda bed of boxspring mag bovendien mooi zijn, het is immers een prominent meubelstuk in de slaapkamer. Maar het allerbelangrijkste is het comfort. Een comfortabele houding tijdens het slapen is essentieel. De hardheid van de matras, de vering van de bodem en de grootte van het bed zijn factoren die hierbij een rol spelen.

Optimaal comfort

Daar besteden we bij het maken van onze matrassen, boxsprings en bedden dus veel aandacht aan. Het lichaam moet op de juiste plekken ondersteund worden. Dankzij de vering in de boxsprings en matrassen van Velda gebeurt dat optimaal. Ook de comfortlagen in latex, visco of schuim dragen bij aan het slaapcomfort. En de elasticiteit van een Velda topper versterkt het effect van de onderliggende matras; zo’n topper sluit naadloos aan de rondingen van het lichaam aan en geeft zo nog meer steun. Het 3D Aero Verluchtingstextiel in boxspring en matras zorgen voor een ideale verluchting. Elke boxspring kan in een vlakke of een elektrisch verstelbare uitvoering geleverd worden.

Slaap-op-Maat

Ook de Velda lattenbodems zijn ontworpen om slapen zo comfortabel mogelijk te maken. Het veercomfort van de lattenbodems is instelbaar en de rubberen veerdoppen zorgen voor veerkracht en flexibiliteit. Je kunt ook een lattenbodem op jouw lichaam afstemmen met de speciaal daarvoor ontwikkelde Slaap-op-Maat-app. In combinatie met een Velda matras is de perfecte nachtrust binnen handbereik. Natuurlijk moeten hoofd en nek ook voldoende ondersteund worden. Velda heeft 3 typen kussens in de collectie, elk met hun unieke eigenschappen.

Bij woonwinkel Groter in Wonen kun je de boxsprings, matrassen, lattenbodems en kussens van Velda uitgebreid bekijken en testen. Onze geheel nieuwe slaapafdeling van ruim 1500m² is zo ingericht dat jouw zoektocht naar het perfecte bed, de ideale matras of misschien wel jouw droomslaapkamer de grootste kans van slagen heeft. In onze sfeerstudio’s, 18 volledig ingerichte slaapkamers, kun je zien en ervaren hoe een droomslaapkamer eruit kan zien. De perfecte manier om inspiratie op te doen. Daarnaast kunnen alle matrassen, bedbodems, boxsprings en kussens uitvoerig getest worden in onze technische afdeling.

Ben je benieuwd naar het comfort en de kwaliteit van Velda? Breng dan een bezoekje aan Groter in Wonen in Maastricht en laat je inspireren. Onze woonmensen staan voor je klaar.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK