dutchbone

Bij Dutchbone houden ze van meubels. Dit Nederlandse meubelmerk, de naam verraadt dat al, bouwt in rap tempo naam en faam op in meubelland. De makers van Dutchbone creëren graag meubels met een ziel en ze laten zich daarbij inspireren door invloeden die de ontwerpers over de hele wereld opdoen. Aardse tinten, mooie vormen; de collectie van Dutchbone mag gezien worden. En die kun je zien bij Groter in Wonen in Maastricht. Sinds enkele jaren maken de fraaie meubels en woonaccessoires deel uit van het assortiment van Groter in Wonen. Dutchbone is altijd in beweging; en dat past prima bij de visie van Groter in Wonen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!
 

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Dutchbone

Producten van Dutchbone

Wereldse meubels by Dutchbone

Wie van de kleuren van de aarde houdt, zit goed bij Dutchbone. De natuurlijke kleuren komen in de fraaie collectie steevast terug. Daardoor zorgen ze voor harmonie en rust in je interieur. Het is duidelijk dat de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de pracht van de aarde en de indrukken die ze hebben opgedaan tijdens hun reizen over de wereld. Wie vervolgens de vernieuwde woonwinkel van Groter in Wonen binnenloopt, ziet meteen dat Dutchbone en Groter in Wonen prima bij elkaar passen. Ook hier komen harmonie, rust en rustieke kleuren je tegemoet.

Online collectie

De meubels en accessoires van Dutchbone zijn te koop bij Groter in Wonen. We hebben weliswaar niet alle modellen in onze showroom, maar we kunnen natuurlijk wél het complete assortiment leveren. Fauteuils, eetkamerstoelen, dressoirs, kapstokken, karpetten, lampen, kussens, spiegels en bijzettafels; je treft ze allemaal aan in de uitgebreide collectie van Dutchbone. Bekijk alles op je gemak online, ontdek de vele mogelijkheden en de grote variëteit aan unieke meubels en laat je inspireren om jouw interieur te verrijken.

Deskundig advies bij Groter in Wonen

Wil je zeker weten of het Dutchbone karpet waar je je zinnen op hebt gezet, past bij je bankstel? Twijfel je eraan of die eetkamerstoelen matchen met je eettafel? De woonspecialisten van Groter in Wonen kunnen je helpen. Zij hebben immers écht verstand van zaken. Samen met hen kom je ongetwijfeld tot het interieur van je dromen. Kom langs en laat je inspireren door ons assortiment en onze woonmensen. Uiteraard kunnen we alle artikelen van Dutchbone in alle uitvoeringen bestellen en we leveren ze keurig op tijd thuis bij je af.

Al jaren een begrip

Groter in Wonen in Maastricht is al vele jaren een begrip in Maastricht en omstreken. In 2018 werd de winkel rigoureus verbouwd. Een hele grote klus, maar het resultaat mag er zijn. Die verbouwing heeft ons allemaal een boost gegeven om de schouders er nóg meer onder te zetten. Iedereen binnen dit mooie familiebedrijf heeft hart voor de zaak én voor de klant. Eerlijkheid, transparantie, deskundigheid en uitstekende service; daar staan we voor en daar gaan we voor. We doen niet aan loze beloftes; wat we beloven, komen we ook na.

Laat ons jou inspireren, breng een bezoek aan onze nieuwe woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht en maak kennis met de mooie meubels van Dutchbone. Maar ook met al die andere merken die in ons assortiment te vinden zijn. Kijk alvast op www.groterinwonen.nl en laat je verrassen.

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK