DTP import

De meubelen van DTP.import stralen klasse en schoonheid uit. Bovendien zien ze er op een prachtige manier ‘doorleefd’ uit. Alsof ze al een leven achter de rug hebben. Eigenlijk is dat ook zo. Dat komt vooral door de gebruikte materialen. Industrieel metaal in combinatie met hergebruikt hout uit Azië, zacht wol, leer en andere organische materialen geven de meubels van DTP.import een heel eigen karakter. Dat de teakhouten panelen van je kast of je tafelblad van DTP.import in ‘een vorig leven’ dienst hebben gedaan als steun- of draagbalk, geeft deze meubels karakter en een historisch randje. Deze meubelen passen daardoor uitstekend bij een industriële look, maar ook in een ‘natuurlijk’ interieur komen de stukken van DTP.import prima tot hun recht.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto DTP Import Mersey

Producten van Dtp.import

DTP.import voor een compleet interieur

Met de meubels van DTP.import geef je karakter en sfeer aan je interieur: tafels, kasten, dressoirs, fauteuils, bankjes en zelfs decoratieve ladders. Noem het maar; dit merk heeft het! DTP.import herbergt diverse modellijnen in het assortiment: Must Living, DTP Home, d-Bodhi en Shelfmate. Elke modellijn bestaat weer uit diverse collecties. Welk meubelstuk je uit deze collecties ook aan je interieur toevoegt, je weet zeker dat je iets moois neerzet.

Bij Groter in Wonen zijn we bijzonder gecharmeerd van de meubels van DTP.import. Vandaar dat je de collecties in ons assortiment aantreft. Kom de karaktervolle meubelen van dit eigenzinnige merk zelf bekijken, bij woonwinkel Groter in Wonen. Wedden dat je als een blok valt voor DTP.import?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK