]

nolte germersheim

Georg Nolte vestigde in 1921 een bedrijf voor de productie van polijst- en poetsmaterialen in Rheda, Westfalen. In de jaren dertig maakt het bedrijf de overstap naar de productie van meubels. De zaken gaan goed en al snel wordt een tweede fabriekspand geopend in Brilon. In 1948 wordt de lopende band in de productie geïntroduceerd. Medio 1950 is er, mede dankzij de grote economische groei in Duitsland, behoefte aan een grotere fabriek. Nolte opent in 1955 in Germersheim een fabriekshal met een lengte van maar liefst 770 meter. Eind jaren vijftig fabriceert Nolte keukens, in het decennium daarna komen daar kinder- en tienerkamers bij. En wie kent niet de kenmerkende Nolte woonwanden en kasten uit de jaren zeventig? Vandaag de dag kennen we het bedrijf van de ingenieuze kastsystemen, commodes, bedden en stijlvolle slaapkamers. Nolte heeft meer dan 500 werknemers in dienst en exporteert producten naar ruim 45 landen.

Tot ziens in woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Nolte Germersheim

Producten van Nolte Germersheim

Jouw wensen staan centraal

Bij Nolte Germersheim én bij Groter in Wonen staan de wensen van de klant centraal. We denken graag met je mee en we stemmen ons interieuradvies af op jouw situatie. Je slaapkamer mag een plek zijn waar je je in alle rust en ontspanning kunt terugtrekken. Het mag een kamer zijn waar je je thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn. Een veilig en comfortabel toevluchtsoord. Een slaapkamer is zo veel meer dan de plek waar je alleen maar slaapt. De inrichting en stijl in onze slaapkamer is dan ook van groot belang. Bij Nolte kun je kiezen voor een complete slaapkamer, bestaande uit bed, kledingkast, commode en nachtkastjes. Jij bepaalt de indeling, de kleuren en de afwerking, zodat je slaapkamer volledig aan jouw wensen voldoet. Bekijk de moderne slaapkamer Concept Me of de rustieke kamer Livia en overtuig jezelf van de ongekende mogelijkheden.

Krasse kasten

De kastsystemen van Nolte behoren tot de absolute top als het gaat om innovatie, kwaliteit en afwerking. En het mooie van alles is dat je precies de kastopstelling en – indeling kunt configureren die perfect in jouw slaapkamer past. Kies je voor draaideuren of vouwdeuren? Lades, legplanken, een uitklapbaar kledingrek, een schoenenrek, verlichting, korte of lange deurgrepen? We kunnen nog wel even doorgaan met het voorleggen van keuzes en mogelijkheden, maar dat doen we niet. Waar het om gaat is dat de opties talrijk zijn en de mogelijkheden welhaast onbeperkt. En met de ‘online configurator’ kun je jouw ideale kastsysteem online samenstellen. Met een Nolte kastsysteem creëer je opbergruimte waar je niet eens van wist dat je die had. En als een kast dan ook nog zó mooi en zó goed afgewerkt is, dan is het perfecte plaatje compleet.

Nolte bedden, slaap wel!

Ook bij de bedden en commodes van Nolte kun je helemaal los gaan. Kies de kleuren, het formaat, de nachtkastjes, het hoofdbord, de pootjes, de greepjes… Jij vraagt het, Nolte maakt het en de ervaren installateurs van Groter in Wonen monteren het perfect op de plek waar jij het hebben wilt. Woonwinkel Groter in Wonen is al vele jaren officieel dealer van Nolte. Onze woonspecialisten weten dus alles van dit bijzondere merk. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Nolte? Onze interieuradviseur denkt graag met jou mee. Breng snel een bezoek aan de tofste woonwinkel van Maastricht en omstreken.

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.