]

Beka

Het belang van een goede nachtrust hoeven we niet meer te benadrukken, toch? En dat een goed bed en matras voor een groot deel bepalend zijn voor die nachtrust zal ook algemeen bekend zijn. Tóch brengen veel mensen de nacht nog door in ‘antieke’ bedden op matrassen van matige of slechte kwaliteit. Dat is zonde; iedereen zou zichzelf een perfecte slaapplek moeten gunnen. Met de bedden en matrassen van Beka wordt die perfectie al sinds 1935 nagestreefd. En benaderd… Het Belgische bedrijf wil zelfs de beste (slaap)plek ter wereld creëren. Beka is innovatief, levert alleen de hoogste kwaliteit en staat garant voor een sublieme afwerking. De producten van Beka vind je op de slaapafdeling van woonwinkel Groter in Wonen.

bezoek onze winkel

Geltex matrassen Beka

Producten van Beka

Subliem slapen

In de matrassen van Beka wordt innovatieve Geltex ®-technologie toegepast. Deze schuimlaag in combinatie met de pocketverenkern zorgt ervoor dat het lichaam optimaal ondersteund wordt, ongeacht in welke positie je slaapt. Geltex ® heeft een ventilerende werking, is duurzaam en kent een lange levensduur. Het schuim varieert, afhankelijk van het type matras, in dikte en stevigheid. Van heerlijk zacht tot lekker stevig. Verder draagt de hoogte van de pocketveren (die verdeeld zijn over verschillende ergonomisch geplaatste comfortzones) bij aan het slaapcomfort. Deze matrassen zijn geschikt voor vaste en verstalbare bedbodems en zijn dankzij de geïntegreerde handvatten makkelijk omkeerbaar. Het tijk is heerlijk zacht en comfortabel. En ook de uiterlijke afwerking van de Beka-matrassen mag gezien én gevoeld worden. Bij Groter in Wonen kun je alle pluspunten van de Touch, de Dreamer, de Escape en de Dedicace zelf ervaren.

Ontdek Beka bij Groter in Wonen

In woonwinkel Groter in Wonen tref je niet alleen een unieke wonen-afdeling aan, met onder andere fauteuils, banken, eetkamerstoelen, tafels, kasten en woonaccessoires. Op de bovenverdieping van onze vernieuwde woonwinkel is onze slapen-afdeling gevestigd. Daar kun je de kwaliteit en de afwerking van de matrassen van Beka ervaren en het comfort voelen. Natuurlijk is er veel meer te ontdekken: boxsprings, bedden, kussens, kledingkasten en beddengoed. Kortom, alles voor een complete slaapkamer. Complete slaapkamers vind je er overigens ook: in de stijlvol ingerichte studio’s kun je een stijl of merk volledig in je opnemen. En dan zijn er nog onze ‘slaapspecialisten’, die alle ins en outs over alle merken en producten kunnen toelichten. Maak gebruik van de expertise en creativiteit van onze interieurontwerpers, zodat het interieur waarin jij je echt thuis voelt een stap dichterbij komt. Wij dragen graag bij aan jouw slaap- en woongenot.

Online kun je de matrassen van Beka uiteraard grondig bekijken. Beter nog is het om zelf te komen kijken en voelen wat Beka onderscheidt van andere merken. Woonwinkel Groter in Wonen is gevestigd aan de Galjoenweg in Maastricht. We hopen dat je bij binnenkomst net zo enthousiast zult zijn als wij (elke dag opnieuw) zijn. Wij zijn Groter in Wonen! Zien we je binnenkort?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.