Normann copenhagen lamp

Het Deense meubelmerk Normann Copenhagen heeft een bijzondere collectie meubels en woonaccessoires van Scandinavische topkwaliteit in huis. Het merk en zijn designers hebben niet voor niets al talrijke prijzen in de wacht gesleept. Naast onder andere stoelen, tafels en kasten, heeft Normann ook een groot aantal lampen in het assortiment. Hanglampen, muurlampen, tafellampen en vloerlampen; aan verlichting geen gebrek bij Normann.

Onwaarschijnlijk mooie ontwerpen

Het lampenavontuur begon ooit met de Norm 69, een revolutionaire hanglamp die nog steeds in de collectie te vinden is. Norm 69 is in diverse formaten en kleuren leverbaar. En het allerleukste is misschien wel dat je jouw Norm 69 zelf in elkaar kunt zetten. Een kind kan de was doen, maar misschien ben je niet zo handig. Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare lampen vinden bij Normann Copenhagen. Een voorbeeld daarvan is de Bell, een robuuste hanglamp die zijn grondvorm duidelijk heeft ontleend aan die van een (kerk)klok. De Bell staat natuurlijk goed in je interieur thuis, maar ook op kantoor komt deze hanglamp tot zijn recht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Shine a light

We kunnen honderduit vertellen over de lampen uit de collectie van Normann Copenhagen. Maar het is misschien beter als je er zelf je licht op laat schijnen. Daarvoor kom je naar woonwinkel Groter in Wonen. Je vindt er veel van het moois dat Normann te bieden heeft en zo veel meer. Woonshoppen was nog nooit zo inspirerend. We zien je dus graag, bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK