]

Beddenzaak in Maastricht

Groter in Wonen is geen gewone beddenzaak; wij durven onszelf dé beddenspeciaalzaak van Maastricht te noemen. We bieden alles voor een complete slaapkamerinrichting: boxsprings, bedden, matrassen, kledingkasten, nachtkastjes, beddengoed, bedbodems, slaapbanken en stijlvolle accessoires waarmee je jouw slaapkamer van de finishing touch kunt voorzien.

Onze slaapafdeling van ruim 1500m² en onze slaapkamerspecialisten zijn er helemaal op toegerust om de slaapkamer van jouw wensen te realiseren.

Ga je voor klassiek of mag jouw slaapkamerinterieur best een tikkeltje out-of-the-box zijn? Wat jouw stijl ook is, we denken graag met je mee om het plaatje compleet te maken. 

Een slaapafdeling om van te dromen

Wie bovenaan de trap komt bij Groter in Wonen, mag zich opmaken voor een ware ‘slaapbeleving’. Welkom op onze slaapafdeling. Je ontdekt hier diverse compleet ingerichte slaapkamers in verschillende stijlen.

Zo zie en voel je meteen of een stijl bij je past. Loop binnen en ervaar welke look & feel je het beste bevalt. Onze interieurdesigners hebben aan alle details aandacht besteed; deze slaapkamers zijn dan ook áf. Bovendien hebben we een grote testafdeling, waar je alle bedden, matrassen en kussens uitvoerig kunt testen.

Natuurlijk kan onze beddenspecialist je daar veel meer over vertellen. We nemen graag de tijd om al je wensen te bespreken. Een goed en eerlijk advies is daarbij van groot belang; je slaapkamer krijgt per slot van rekening (waarschijnlijk) niet maandelijks een make-over.

Zo creëren we jouw ideale slaapkamer

Je kunt lekker rondstruinen over onze slaapafdeling en ideetjes en inspiratie opdoen. Je mag onze medewerkers ook de oren van het hoofd vragen. Misschien heb je precies in je hoofd hoe jouw ideale slaapplek er uit moet zien, maar het kan ook zo zijn dat je advies nodig hebt.

Welke voor- en nadelen hebben de materialen waar boxspring, beddengoed en slaapkamermeubels van gemaakt zijn? En welke daarvan passen dan het beste bij jouw slaapwensen? We kunnen je niet alleen informeren en adviseren over de specificaties en eigenschappen van onze producten.

Onze interieurstylisten in Limburg, Maastricht en Eindhoven kunnen de styling van je slaapkamer van top tot teen voor je uitwerken. Dan mag je er zeker van zijn dat het resultaat verbluffend is. Hoe tof is dat?

Het belang van lekker slapen

We slapen (letterlijk) ongeveer een derde deel van ons leven. Dan is het wel zo prettig als we dat op een comfortabel bed kunnen doen. De boxsprings, bedden en matrassen bij Groter in Wonen zijn gemaakt door beddenmakers met ervaring én verstand van zaken. Velda, Pullman en M-line, het zijn maar enkele namen die onze slaapafdeling rijk is.

Een comfortabel matras en een goed bed dragen natuurlijk bij aan jouw slaapcomfort, maar ook het juiste beddengoed kan je slaapgenot vergroten. Een dekbedovertrek van het juiste stofje, lakens waar je lekker op ligt en kussens die je hoofd en nek voldoende ondersteunen; ze spelen allemaal een rol in jouw nachtrust.

Onder onze merken tref je Essenza, Damai, Van Dyck en Cinderella aan. Ook de raambekleding, de vloerbedekking en de kleuren op de muren dragen bij aan de sfeer en vibe in je slaapkamer. Groter in Wonen is dé beddenzaak waar alle kennis en producten voor de perfecte slaapkamer te vinden zijn.

Bezoek de mooiste beddenzaak in Maastricht

Of je nu op zoek bent naar een boxspring, een bed, dekbedden, hoofdkussens of een compleet ingerichte slaapkamer: bij Groter in Wonen zul je vinden wat je zoekt. Word wakker en kom ideeën opdoen bij dé beddenspeciaalzaak in Maastricht.

Laat je inspireren!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.