beddenzaak maastricht

Wist je dat Groter in Wonen in Maastricht al ruim 40 jaar bestaat? Al die tijd kun je er terecht voor fraaie meubels en woonaccessoires en een deskundig advies over interieurs, styling en de mooiste meubels. Maar wist je ook dat Groter in Wonen gespecialiseerd is in slapen? Op de bovenverdieping van onze woonwinkel is, wat ons betreft, de mooiste beddenzaak van Maastricht gevestigd. In 2018 werd de winkel grondig verbouwd en het resultaat mag er zijn. In de categorie ‘beddenwinkels’ is Groter in Wonen een topper.

Beleef de mooiste beddenzaak in Maastricht

Wie bovenaan de trap komt bij Groter in Wonen, mag zich opmaken voor een ware ‘slaapbeleving’. Je ziet diverse compleet ingerichte slaapkamers in verschillende stijlen. Zo kun je al snel zien of een stijl wel of niet bij je past. Onze interieurdesigners hebben aan alle details gedacht; deze slaapkamers zijn áf. En we hebben een testafdeling waar je diverse bedden, matrassen en kussens uitvoerig kunt testen. Natuurlijk kan onze beddenspecialist je er alles over vertellen. Deze beddenzaak in Maastricht is Sterk in Slapen.

Sterk in Slapen

Groter in Wonen is geen gewone beddenspeciaalzaak; we gaan dan ook alleen in zee met topfabrikanten, zoals M-Line, Avek en Pullman. Onze eigen ‘Sterk in slapen’-selectie kun en mag je zeker niet over het hoofd zien. Wij bieden alles voor een complete slaapkamerinrichting: bedden, matrassen, kledingkasten, nachtkastjes, kussens, dekbedden, slaapbanken en talloze accessoires waar jij je slaapkamer mee kunt aankleden. Eigenlijk is het te veel om op te noemen en makkelijker om gewoon een kijkje te komen nemen. Wij staan in ieder geval voor je klaar, evenals de koffie. Kom naar Groter in Wonen in Maastricht en verras jezelf. 

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK