]
Page title iconBinnenkijken

We kijken binnen bij Nicole in Maastricht. Op een zaterdagochtend besloot ze onze woonwinkel binnen te stappen, nieuwsgierig naar wat de winkel te bieden had. Na een rondje vol inspiratie sprak Sunanda haar aan. “Tijdens ons gesprek was er gelijk een klik”. En die klik wist Sunanda  om te zetten in een droominterieur voor Nicole. “Ik had al verschillende ontwerpen gezien, maar geen enkele gaf me dat 'wauw'-gevoel,” deelt Nicole. Gelukkig bracht Sunanda's voorstel precies dat. “Toen Sunanda langskwam om mijn interieur te bekijken, wist ik dat dit het begin was van een fantastische samenwerking”

Sfeervol en cozy

HOTELVIBES

Nicole gaf Sunanda volledige creatieve vrijheid, wat resulteerde in een echt thuis dat perfect bij haar past. Dit was precies waarom Nicole onze hulp inschakelde. "Ik breng niet veel tijd thuis door, maar als ik er ben, moet het gewoon goed aanvoelen," legt ze uit. En dat doet het zeker! Sunanda heeft de wensen van Nicole perfect vertaald: een vleugje hotel chic, oog voor detail, een serene sfeer en warme beige tinten. Tussen al die rust en beige tinten vinden we één opvallende eyecatcher: de Orange Slice fauteuil van Artifort. Dit is zonder twijfel het favoriete meubelstuk van Nicole. "Mijn ouders hadden altijd al meubels van Artifort in huis. Dat ik nu mijn eigen Artifort-meubel heb, brengt echt nostalgische gevoelens naar boven."

Nicole

"Dat ik nu mijn eigen Artifort-meubel heb, brengt echt nostalgische gevoelens naar boven."

De heerlijke hotelvibes en het rustgevende kleurenpalet zijn niet alleen in de woonkamer te vinden, maar strekken zich uit tot in de eetkamer. Niet alleen de rustige kleuren maar óók de vormen zijn doorgevoerd, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. De organische rondingen die de woonkamer karakteriseren, vinden hun weg naar de eetkamer, waardoor de hele ruimte een samenhangende uitstraling krijgt. Bij het afsluiten van ons gesprek met Nicole stelden we haar een laatste vraag: wat is haar ultieme woontip? Haar antwoord was zonder aarzeling: “Niet twijfelen en Sunanda bellen!”

Nicole

"Ik ben niet veel thuis, maar als ik dan thuis ben dan moet het goed voelen."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.