Normann copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf dat de missie nastreeft om originele en innovatieve producten te maken in een eenvoudig en eigentijds ontwerp dat bestand is tegen de tand des tijds. Met andere woorden, bij Normann Copenhagen dagen ze het conventionele denken uit en maken ze het gewone buitengewoon door geweldige meubels te ontwerpen. Het merk Normann Copenhagen, dat in 1999 werd opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen, omvat een brede en voortdurend groeiende collectie meubels, verlichting, textiel en woonaccessoires. De producten worden verkocht in meer dan 80 landen, gelukkig óók in Nederland, en de designers hebben inmiddels meer dan 80 designprijzen verdiend.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Normann Copenhagen

Producten van Normann Copenhagen

Indrukwekkende meubelcollectie

Normann Copenhagen brak in 2002 door met de even revolutionaire als spectaculaire lamp Norm 69. Vanaf dat moment ging het hard: in 2007 bestond de collectie uit bijna 40 producten en nu, in 2019 is de collectie ronduit indrukwekkend te noemen. Eetkamerstoelen, fauteuils, sofa’s, tafels, kasten, lampen en heel veel woonaccessoires. Ook voor keukengerei, waaronder glazen, bestek en kommen kun je bij Normann Copenhagen terecht. Zoek je een bijzonder peper-en-zoutstel: zelfs dat kun je bij dit Deense meubelmerk vinden. Het design van deze meubelen is tijdloos; ze passen door hun toegankelijke maar bijzondere ontwerp moeiteloos in de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Gedurfd design

Normann Copenhagen durft conventies te doorbreken en dat is terug te zien in het ontwerp van de meubels en accessoires. Lamp Norm 69 is daar natuurlijk een sprekend voorbeeld van. Maar het geldt voor meer ontwerpen en zeker niet alleen voor de lampen. De Watch Me muurklok trekt dankzij het bijzondere design meteen de aandacht naar zich toe. Of stoel Herit: de vormgeving van het houten frame zul je niet snel bij andere stoelen ontdekken. De plastic delen zijn gevormd met een kern van schuim. Dat maakt deze stoel ongekend comfortabel. Meubels mogen comfortabel, functioneel en mooi zijn, zo is de gedachte van de ontwerpers van Normann Copenhagen. Die drie factoren zie je sterk terug in de designs van banken en fauteuils. Bekijk schommelbank Era en loungestoel Hyg maar eens. Zitten wordt een bijzonder aangename bezigheid met deze designtoppers.

Duurzame meubels

Normann Copenhagen draagt graag bij aan een betere wereld. Iedereen kan daar op zijn of haar manier aan bijdragen door zelf verantwoordelijk te zijn voor je ecologische voetafdruk, zo is de gedachte. Normann neemt verantwoordelijkheid door duurzame producten te maken; producten van hoge kwaliteit die generaties kunnen meegaan. Maar ook maatschappelijk neemt Normann Copenhagen die verantwoordelijkheid: door zich te verbinden aan culturele en liefdadige projecten.

De collectie van Normann Copenhagen maakt al jaren deel uit van het assortiment van Groter in Wonen in Maastricht. Bij Groter in Wonen kunnen we ons namelijk uitstekend vinden in de missie en de filosofie van dit Deense meubelmerk. Kom de kwaliteit van deze meubelen en accessoires dus zelf ontdekken bij de leukste woonwinkel in Maastricht. En bekijk dan in één keer de rest van ons assortiment. We hebben ruim 6000m² aan wonen en 1500² slapen te ontdekken.

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK