Leolux tv meubel design

De televisie vinden de meeste mensen nu niet meteen het meest aantrekkelijke element in hun interieur. Zeker die zwarte flatscreens verdienen geen schoonheidsprijs; je hangt ook geen zwart schilderij van een meter bij een meter aan je muur. Toch vervult die televisie in veel woonkamers een prominente rol. Een heleboel mensen kunnen niet zonder dat scherm. Wat kun je doen om er voor te zorgen dat dat zwarte vlak niet de overhand krijgt, maar dat de tv wél aanwezig is? Welnu, met een design Leolux tv meubel oogt de tv-hoek al een stuk aangenamer.

Opgeruimd staat netjes

Met het Kaleidos wandmeubel is je televisie niet zichtbaar als je hem niet nodig hebt. Kast dicht, zwart vlak gezien! De ronde frontdeuren kunnen uitgevoerd in diverse kleuren hout of lak en het gat in de ronding van de handgrepen wekt de nieuwsgierigheid. Alsof je in een caleidoscoop kijkt en nog niet weet wat je te wachten staat. En die vergelijking gaat voor de televisie natuurlijk wel op. Met de Leolux Kaleidos voeg je een fraai meubelstuk aan je interieur toe.

Meer Leolux

Natuurlijk shop je bij Leolux niet alleen voor je design tv-meubel. Er is zo veel meer in het fraaie assortiment van deze Nederlandse meubelfabrikant. Banken, eetkamerstoelen, fauteuils en tafels; bij Leolux valt nog heel veel te ontdekken. Nieuwsgierig? Breng dan een bezoek aan de officiële Leolux-dealer in Maastricht: Groter in Wonen. Je kijkt je ogen gegarandeerd uit in onze volledig gerenoveerde woonwinkel. Laat je gerust verrassen!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK