Leolux lampen

Met de juiste verlichting kun je sfeer creëren. Vergelijk de Vlaamse kroegen met tl-verlichting maar eens met een bruin cafeetje met gedimde sfeerverlichting. Extreem voorbeeld, maar het principe gaat ook op voor de verlichting in onze woning. Of het nu de woonkamer of een slaapkamer betreft: met mooie lampen, voorzien van sfeervolle verlichting schep je de perfecte ambiance.

Wij brengen het licht

Bij Woonwinkel Groter in Wonen in Maastricht weten we er alles van. Daarom hebben we prachtige lampen van enkele topfabrikanten in ons assortiment. Van Dutchbone, Dyyk, Fatboy, It’s about Romi en Zuiver bijvoorbeeld. Stuk voor stuk makers van fraaie verlichtingselementen. Hanglampen, staande lampen, trendy of retro lampen, je vindt ze bij Groter in Wonen. Goede verlichting in combinatie met meubels van Leolux, Henders & Hazel, Pode en DTP.import maakt uw plaatje in huis compleet.

Leef je uit bij…

Groter in Wonen mag gerust een begrip in Maastricht genoemd worden. De woonwinkel aan de Galjoenweg staat al jaren garant voor mooie meubels en accessoires, uitstekend advies en prima service. In 2018 onderging de winkel van onder tot boven een rigoureuze metamorfose. Alles werd zo’n beetje vernieuwd, zodat we vol goede moed de toekomst tegemoet kunnen. Groter in Wonen nieuwe stijl is fris, vernieuwend en modern. Met beneden alle aandacht voor wonen en op de bovenverdieping de slaapafdeling. De woonmensen van Groter in Wonen staan voor je klaar. Leef je dus uit bij Groter in Wonen. Meubels kopen in Maastricht wordt nu wel héél leuk!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK