Leolux kasten

De collectie van de bekende Nederlandse meubelfabrikant Leolux bestaat uit zitbanken, fauteuils, eetkamermeubelen en salontafels. De designmeubelen van Leolux zijn uniek, worden met de hand gemaakt en er is veel aandacht voor duurzaam produceren. Woonwinkel Groter in Wonen kan zich volledig in die bedrijfsvoering vinden en is dus al jaren officieel dealer van Leolux. De fraaie Leolux-collectie is dan ook uitgebreid te bewonderen en te testen in de totaal gerenoveerde meubelzaak aan de Galjoenweg in Maastricht.

Eindeloos combineren

Met de meubels van Leolux kom je een heel eind bij de inrichting van je woonkamer en keuken. De hand van de ontwerpers van Leolux is duidelijk te herkennen in de meubels: tijdloos, elegant en karaktervol. Maar deze unieke meubelen laten zich ook perfect combineren met andere merken, bijvoorbeeld met de fraaie kasten, dressoirs en tv-meubelen van Karat. Bij Groter in Wonen kun je de mogelijkheden zelf komen bekijken. Onze interieurspecialisten hebben diverse kamers volledig ingericht geëtaleerd. Zo kun je direct zien of een bepaalde stijl bij jou past.

Altijd advies

Natuurlijk staan onze experts klaar om je van advies te voorzien en je te helpen. Zij luisteren naar jouw woonwensen en vertalen die naar een inrichting die helemaal bij jou past. Onze planners en monteurs zorgen ervoor dat je aankoop stipt op tijd en in perfecte staat bij je thuis wordt afgeleverd. Service staat bij Groter in Wonen hoog in het vaandel, dus als er nadien vragen of opmerkingen zijn, geven we uiteraard ook thuis. Laat je inspireren bij Groter in Wonen!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK