dressoir Leolux

Een mooi dressoir kan een sieraad voor je woonkamer of slaapkamer zijn. Een stijlvol, trendy en handig meubel waar je je spullen makkelijk in en op kwijt kunt. De dressoirs in het assortiment van Groter in Wonen mogen absoluut gezien worden. We zijn dan ook trots op ‘onze’ merken Henders & Hazel, Karat, Leolux, Pode en Zuiver. En dat zijn ze nog lang niet allemaal. We hebben dressoirs in ongeveer elke gewenste breedte, in hout of lak uitgevoerd, strak of klassiek, staand of hangend, met laden, kasten of een combinatie daarvan. De mogelijkheden zijn niet te tellen.

Merken met meer…

Met meubels van Leolux, Henders & Hazel en Zuiver kun je de hele woon- of slaapkamer inrichten. Dressoirs, lampen, stoelen, tafels, banken, wanddecoratie; you name it, they’ve got it. Eigentijdse, trendy en frisse merken; met deze meubelen maak je van jouw huis een droomhuis. Perfecte afwerking, degelijke materialen en stijlvol. En de meeste meubels zijn gewoon uit voorraad leverbaar, dus je kunt al heel rap van je aankopen genieten.

Sfeervolle winkel

Wij, bij Groter in Wonen, zijn trots op onze woonwinkel. We hebben de boel grondig gerenoveerd en het resultaat mag gezien worden. Overzichtelijkheid, transparantie, oog voor detail, het zijn maar enkele termen die van toepassing zijn op ons nieuwe concept. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Leef je uit bij Groter in Wonen’ geworden. Leven is mooi, je uitleven kan nog veel mooier zijn. Het zegt immers misschien wel iets over de manier waarop je in het leven staat. Wij zien jou graag bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK