Interieurbouwerskwaliteit Maak een afspraak

Interieurbouwerskwaliteit
Als standaard niet aan jouw eisen voldoet

Maatwerk Maatwerk Maatwerk Paswerk
 

We beginnen altijd met een orientatiegesprek

Maatwerk Orientatiegesprek

Wat is maatwerk?

Geen huis en geen wens is standaard. Schuine wanden, afwijkende maten, speciale wensen of heel hoogwaardige eisen; je komt ze allemaal tegen. Vaak is het mogelijk om voor veel kastruimte te zorgen als het op maat wordt gemaakt. En kast rondom een deur, tot aan de nok van het huis, alles is dan mogelijk. Op de slaapkamer, in de badkamer, de woonkamer, keuken of de garage, die speciale wensen vind je overal. Wij zorgen ervoor dat jouw maatwerkdroom werkelijk wordt met onze gespecialiseerde adviseurs, interieurbouwers en een eigen montagedienst. Wat jij in je hoofd hebt daar zoeken wij een passende oplossing voor, puur kwaliteit.

Naar maatwerk

PASSEND VERSUS OP MAAT GEMAAKT

MAATWERK IS EEN BIJ BREED BEGRIP:

Passend gemaakt (paswerk): dat is het passend maken van standaard kasten/kastenwanden. Dat gebeurt normaal gesproken met ‘passtukken’, plinten of met het aanpassen van een (standaard) kast. StandaardPlus kun je het ook wel noemen. Wij werken met de merken: Nova Mobili, Nolte en Spectral)

Op maat gemaakt (maatwerk): speciaal voor jou wordt een kast, een wand, een tv-meubel of een inloopkast gemaakt. Alles aan de kast is van tevoren bedacht, besproken en berekend en zo uit te voeren zoals jij het wenst of zoals jullie huis het vraagt. Deze interieur-bouwerkwaliteit brengt een grote ontwerpvrijheid met zich mee. Sommige dingen bestaan nog alleen in jouw verbeelding.

Naar maatwerk

DIE BELANGRIJKE EERSTE STAP: EEN INKIJKJE IN HET PROCES

Een kennismaking met jou (jullie) is wellicht de belangrijkste stap die we gaan zetten. Het ‘lezen’ van de persoonlijkheid zegt vaak veel over de wensen die deze heeft. Leg je probleem op tafel en onze adviseurs komen met een oplossing die aansluit op jouw dromen. Een goede voorbereiding is nooit verkeerd als je een afspraak maakt. Tijdens het uurtje sparren moet duidelijk worden hoe we jouw probleem gaan aanvliegen. Welke adviseur past het beste bij jullie, hebben we te maken met passend maken van bestaande kasten of gaan we voor het pure maatwerk? Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk gemaakt wat de vervolgstappen zijn en wat jullie verder kunnen verwachten. Een offerte op maat hoort uiteraard tot één van deze stappen.

Naar stappenplan

EIGEN MONTAGEDIENST

Vertrouwde mensen die het juweel bij jou thuis komen monteren. Met voorzichtigheid en uiterste precisie wordt jouw kast gemonteerd en geplaatst. Uiteraard hebben we van tevoren gekeken naar de situatie en zijn oneffenheden en dergelijke verwijderd. Onze monteurs zijn vakmensen die gewend zijn om middels het GIW-DNA te functioneren. Is er iets niet duidelijk of gaat het anders dan gedacht? Neem dan gewoon contact op met je vertrouwde adviseur. Die weet met wie hij te maken heeft en kan zo meteen bijsturen indien nodig.

Naar montagedienst

DE PROFESSIONELE ADVISEUR VAN DE AFDELING SLAPEN

Maatwerkkasten komen nogal eens voor als we het hebben over de slaapvertrekken. Onze specialist, Bjorn, weet je de juiste richting op te sturen. Hij laat je alle hoeken van de slaapkamer zien en voor maatwerk ben je ook aan het juiste adres. Lig je wakker of droom je van een prachtige slaapkamer maar je weet niet of deze bestaat, maak dan eens een afspraak en wellicht reis je samen met je adviseur door de wereld die ’droomslaapkamers’ heet. Dus laat je niet beperken, gaat niet bestaat niet. Slaap er nog maar eens een nachtje over!

GEREALISEERDE PROJECTEN

Niets spreekt zo tot de verbeelding als voor- en na foto’s van een project. Vaak kun je, nadat het project gerealiseerd is, amper nog voorstellen hoe het van tevoren was. Da’s maar goed ook, want dan weten we dat we die klus ook weer goed geklaard hebben. Wil jij jouw rommelige ruimte ook omtoveren tot een oase van rust? Maak dan vandaag nog een afspraak met onze kastenspecialist!

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK