]

Stijllux

In een mooie Limburgse winkel voor woninginrichting mag een mooi Limburgs merk raamdecoratie uiteraard niet ontbreken. Dus presenteren wij jou: Stijllux. Bij Stijllux bepaal jij hoe jouw raamdecoratie eruitziet. Uiteraard staan we je bij Groter in Wonen graag bij in het maken van bepaalde keuzes. We weten immers wat de mogelijkheden bij Stijllux zijn en over woninginrichting en interieurstyling praten we graag mee. Wat is er dan allemaal in het assortiment van Stijllux te vinden? Heel veel eigenlijk; Stijllux levert rolgordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën, plissés, duettes en vouwgordijnen. Ook voor jouw stijl, voor jouw wensen, voor jouw thuis. Natuurlijk levert Stijllux de nieuwste trends en kleuren. Mag jouw interieur stijl en luxe uitstralen? Kijk dan eens naar de mooie ontwerpen van Stijllux.

bezoek onze winkel

Sfeerfoto Stijllux

Product categorieën

Sfeerverhogende raamdecoratie van Stijllux

Stijllux heeft een vernieuwende collectie Ecolux shades in het assortiment. Shades zijn stijlvol, functioneel en helemaal van nu. Het voordeel van shades is dat ze, afhankelijk van de stand, blinderen of net een doorkijk bieden. Bij Stijllux tref je 9 verschillende geweven stofcollecties in de mooiste kleuren aan, van wit tot zwart en veel daartussen. Het vernieuwde, bijpassende cassettesysteem is leverbaar in 16 fraaie kleuren. Welke combinatie past bij de look & feel in jouw huis? Ook de paneelgordijnen van Stijllux mogen er zijn. Paneelgordijnen geven een strakke én sfeervolle uitstraling. Je hoeft ze niet eens voor een raam te hangen; een wand fleurt ook helemaal op dankzij paneelgordijnen. Je kunt heerlijk variëren door de verschillende baleinen in andere kleuren of stoffen uit te voeren. Of hou het lekker rustig door voor uni-panelen te kiezen. Waar je ook voor gaat, raamdecoratie van Stijllux komt de sfeer altijd ten goede.

Gordijnen waar de buren jaloers op worden

Wie kiest voor plisségordijnen van Stijllux, kiest voor trendy raamdecoratie met ongekende mogelijkheden. Een plissé is een soort harmonicagordijn dat door middel van koorden in en uit elkaar kan vouwen. Het harmonicaeffect is speels, sfeervol en elegant tegelijk. Bij Stijllux heb je de keuze uit prachtige kleuren en diverse fijne stoffen. Zo stel je de plisségordijnen samen die helemaal bij jouw stijl en smaak passen. Een plissé is niet enkel geschikt voor vierkante of rechthoekige ramen; heb jij een rond raam dat verfraaid mag worden door een plisségordijn, dan maken ze dat bij Stijllux gewoon. Uiteraard kunnen deze gordijnen elektrisch bediend worden. Stijllux levert ook jaloezieën, zowel verticaal als horizontaal. De verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in stof, pvc of aluminium. De horizontale uitvoering is leverbaar in aluminium of hout. Of de lijntjes nu van boven naar beneden of van links naar rechts lopen, op zo’n mooie jaloezieën mogen de buren best jaloers zijn.

Omdat raamdecoratie natuurlijk bij jouw interieur moet passen, is het mogelijk dat onze interieuradviseur bij jou thuis komt om samen de wensen door te spreken. Hierbij wordt gekeken naar je bestaande meubelstukken. Eventuele wensen voor nieuwe meubels worden direct meegenomen. In samenspraak met jou komt hier het perfecte woonadvies uit rollen. Geïnteresseerd in interieuradvies in Eindhoven, Maastricht of Roermond? Maak dan direct een afspraak!

We raken helemaal enthousiast van dit merk en kunnen nog pagina’s volschrijven over Stijllux, maar er moet natuurlijk ook nog iets met eigen ogen te ontdekken zijn. Om dat te kunnen doen ga je naar Groter in Wonen Gronsveld, dé winkel voor woninginrichting. Onze interieurspecialisten laten je graag kennismaken met de vele mogelijkheden die de raamdecoratie van Stijllux te bieden heeft. Mogen we jou binnenkort begroeten bij de mooiste woonwinkel van Gronsveld?

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.