boxspring limburg

Een goede boxspring kopen in Limburg? Waar moet je dan zijn? Welnu, een plek die je dan zeker niet mag overslaan is Groter in Wonen in Maastricht. Dat is al meer dan 40 jaar een specialist op het gebied van bedden en slaapkamers. Bovendien is de woonwinkel grondig verbouwd. We durven in alle eerlijkheid te zeggen dat onze nieuwe zaak een plaatje is geworden, aan de buitenkant, maar zeker ook binnen. Redenen genoeg voor een bezoekje.

Belevingsstudio’s

Groter in Wonen wil graag innoveren en met de tijd meegaan. We hebben ervoor gekozen om de slaapafdeling volledig te vernieuwen en aan te passen aan de eisen die de moderne klant stelt. Naast een zeer uitgebreide testafdeling, waar o.a. matrassen, boxsprings, bedden en kussens uitvoerig geprobeerd kunnen worden, hebben we de diverse ruimtes ingericht als belevingsstudio’s. Dat zijn eigenlijk compleet ingerichte slaapkamers, met alles erop en eraan, waar je meteen voelt of de gekozen sfeer bij je past.

Boxsprings, bedden en belachelijk goede service

Je vindt bij Groter in Wonen een uitgebreid assortiment aan boxsprings en bedden. Gerenommeerde merken als Avek, Pullman en M Line tref je aan in ons assortiment. Maar ook onze huisselectie van Sterk in Slapen mag gezien en gevoeld worden. Onze ‘slaapspecialist’ voorziet je van deskundig advies en kan je alles over onze boxsprings vertellen. De mensen van logistiek en transport zorgen er voor dat de door jou bestelde artikelen keurig op tijd en in perfecte staat bij je thuis worden afgeleverd. Service staat bij Groter in Wonen hoog in het vaandel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK